Posts by jarenwicklund

31 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
jarenwicklund says

It works again. Thanks!

31 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
jarenwicklund says

Got a reply saying all is fixed but , not. Cannot FTP at all.

31 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
jarenwicklund says

Just did. Thank you.

31 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
jarenwicklund says

Yes, I tried it again and it just spins and spins without getting processed.

31 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
jarenwicklund says

I uploaded via FTP and when I went to edit, it showed processing error, with the reason being all Model Releases all need to be zipped in .jpg format, etc… Yet, when I tried uploading a single file, it went thru fine. All my MR are in jpg so what is wrong? None of the FTP uploads went like this before.

31 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
jarenwicklund says

There must be a hidden “hidden” tab I am missing. I understand hard rejects cannot be resubmitted—-thus no place on our dashboard to view these, correct? But soft rejects can. But where is the resubmit button tab?? Or is there an obscure tab somewhere with all my rejected photos so I can check them off against my digital list…or are the email notifications the only way to know which are rejected and why? Sorry, but the dashboard is not very informative.

31 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
jarenwicklund says

Easy. Monkey Business, Andres, Yuri Arcurs, Iofoto…to name a few.

31 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
jarenwicklund says

Canon 5D and 5D Mark II…The Mark II is definitely better

31 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
jarenwicklund says

11 days…Kinda long, no?

31 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
jarenwicklund says

I have been doing fine uploading via FTP for the past few months until tonight. After a couple batches of 30 or so that went thru well, the little triangle next to the photo file (where the model release file is located) now disappears when I click on it to bring down the Model release file. I tried logging off and on, clicking all over but the MR file never reappears. When it magically reappears briefly after a reconnect, I put a MR in there just to have an error of “550 Failed to change directories”.

Is this something I caused by clicking wrong? And if so, what can I do to set it right so I can upload the MR? Thanks!

by
by
by
by
by
by