Posts by TanyDi

1039 posts
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 10 and 49 items
TanyDi says

Congrats for your 103 sales :)

1039 posts
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 10 and 49 items
TanyDi says

Congrats for black paw :)

1039 posts
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 10 and 49 items
TanyDi says

Congrats!!!! Awesome feeling :)

1039 posts
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 10 and 49 items
TanyDi says

As I know at this moment you can’t.

1039 posts
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 10 and 49 items
TanyDi says

Congrats!!! :)

1039 posts
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 10 and 49 items
TanyDi says

Same here

1039 posts
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 10 and 49 items
TanyDi says

Have you tried a different browser? Everything works fine for me on chrome/win7

Firefox and IE browsers work ok, just the problem exists in Chrome.

1039 posts
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 10 and 49 items
TanyDi says

After big changes my button “Add to collection” didn’t work and still doesn’t work. Today I noticed that “Purchase” button also doesn’t work. And all this is in Chrome + Win7. I cleaned cache and so on…no results. Btw before big changes I had many problems with buttons in this combination Chrome + Win7 ….now I’m happy that there are only 2 button problems. Any ideas about my problems ???

1039 posts
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 10 and 49 items
TanyDi says

Congrats !!!! I’m behind you with only 2 years here :)

1039 posts
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 10 and 49 items
TanyDi says

Congrats !!! and of course +1000 sales soon :)

by
by
by
by
by
by