Posts by timmylogue

321 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 7 years
  • Has collected 100+ items on Envato Market
  • Located in United States
timmylogue says

Funny indeed! :)

Here’s mine:

Q: What do you call a monkey in a minefield?

A: A baboom!
lol I laughed.
321 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 7 years
  • Has collected 100+ items on Envato Market
  • Located in United States
timmylogue says

cyberduck

321 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 7 years
  • Has collected 100+ items on Envato Market
  • Located in United States
timmylogue says

Don’t know what you mean…. Do you mean hotlinking?

http://www.htaccesstools.com/hotlink-protection/
321 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 7 years
  • Has collected 100+ items on Envato Market
  • Located in United States
timmylogue says

Fixed the issue, I fixed it with a proxy script.

 

<?php

$post_data = $HTTP_RAW_POST_DATA;

$header[] = "Content-type: text/xml";
$header[] = "Content-length: ".strlen($post_data);

$ch = curl_init( $_GET['url'] ); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 10);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, $header);

if ( strlen($post_data)>0 ){
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $post_data);
}

$response = curl_exec($ch);     
$response_headers = curl_getinfo($ch);     

if (curl_errno($ch)) {
    print curl_error($ch);
} else {
    curl_close($ch);
    header( 'Content-type: ' . $response_headers['content-type']);
    print $response;
}

?>

TNL - I got your email, pretty busy though, but if you send me your info to login – I’m sure I can get to it. I’ll wait for your next email.

321 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 7 years
  • Has collected 100+ items on Envato Market
  • Located in United States
timmylogue says

I’ve created an ActionScript 2 weather widget a year or two ago. I’ve been using weatherunderground.com API. As of today, I noticed its not loading in the data anymore.

So I opened up the project file and started to look at the code. I ran the project locally and the weather data is loaded in just fine. What could of happened? Why is it loading just fine locally and not on a server? I’ve tested this on multiple severs. Still nothing…

Why would it 2 years later decide to break?

Tim

321 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 7 years
  • Has collected 100+ items on Envato Market
  • Located in United States
timmylogue says

I’ve been using this tool a lot lately. A color picker that doesn’t need photoshop ;)

Thought I would share with you all.

http://color.hailpixel.com
321 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 7 years
  • Has collected 100+ items on Envato Market
  • Located in United States
timmylogue says

Yes!!!!!

Worked like a charm! So awesome, thanks dude. Hands down probably the best help I’ve ever gotten on a forum.

You rock!

321 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 7 years
  • Has collected 100+ items on Envato Market
  • Located in United States
timmylogue says

Yup one sec! :)

Ok, I just sent you an email.

321 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 7 years
  • Has collected 100+ items on Envato Market
  • Located in United States
timmylogue says

Darn, I thought that was gonna work. It’s not creating the

$xml->playlist[0]->addChild("item");
$xml->playlist[0]->item[$i-1]->addAttribute("title", $video->title);
$xml->playlist[0]->item[$i-1]->addAttribute("id", $id);

It’s just outputting this.

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
<root>
          <playlist title="KungFu-themes"/> 
</root>

I appreciate all your help so far. You rock.

321 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 7 years
  • Has collected 100+ items on Envato Market
  • Located in United States
timmylogue says

Darn, I thought that was gonna work. It’s not creating the

$xml->playlist[0]->addChild("item");
$xml->playlist[0]->item[$i-1]->addAttribute("title", $video->title);
$xml->playlist[0]->item[$i-1]->addAttribute("id", $id);

It’s just outputting this.

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
<root>
          <playlist title="KungFu-themes"/> 
</root>

I appreciate all your help so far. You rock.

by
by
by
by
by
by