1787 posts
  • Winner
  • Author Level 4
  • Exclusive Author
  • 5 Years of Membership
+2 more
VisualSharing
says

Am I the only one to experience that? I get 502 on Creative Sessions, Nettuts, The Netsetter…

93 posts
  • 6 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Beta Tester
  • Collector Level 3
+2 more
joelvardy
says

No I’m also getting it

Edit: @MarkDijkstra yeah now you mention it I have seen it a few times recently =/

2337 posts
  • Affiliate Level 5
  • Author Level 6
  • Collector Level 2
  • Trendsetter
+7 more
CreativeMilk
says
Am I the only one to experience that? I get 502 on Creative Sessions, Nettuts, The Netsetter…

Ow this is pretty normal ;) i have seen a lot of these :P

1787 posts
  • Winner
  • Author Level 4
  • Exclusive Author
  • 5 Years of Membership
+2 more
VisualSharing
says
I have seen a lot of these :P

Yeah, me too, probably something with the hosting service. :impatient: I thought Envato moved to a better one.

2337 posts
  • Affiliate Level 5
  • Author Level 6
  • Collector Level 2
  • Trendsetter
+7 more
CreativeMilk
says
I have seen a lot of these :P
Yeah, me too, probably something with the hosting service. :impatient: I thought Envato moved to a better one.

Well thats the risk if you are an hightraffic site ;)

1787 posts
  • Winner
  • Author Level 4
  • Exclusive Author
  • 5 Years of Membership
+2 more
VisualSharing
says

Well, if some feedback will come in handy:

For example I can open http://thenetsetter.com/blog/category/marketing/ but I can’t open http://thenetsetter.com/blog/category/marketing/page/3

I can open http://sessions.tutsplus.com/creative but I can’t open http://sessions.tutsplus.com .

2036 posts Quality Manager
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 4
  • Collector Level 4
  • Envato Team
+14 more
jremick
Envato team
says

Hey guys, I think this has been a hosting issue and they’ve just moved to a new host. It’s frustrating for me too as I work with Web.AppStorm frequently and it happens pretty often. Hopefully it’s all fixed, or will be, soon.

2541 posts
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 2
  • Collector Level 3
  • United States
+9 more
CreatingDrew
says

All sites are up for me, try flushing your DNS cache as it can take a while for DNS changes to set in for some. :)

1799 posts
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 4
  • Beta Tester
  • Collector Level 2
+4 more
BroOf
says

I have had the same error. After refreshing like hell I was able to open the sites :D Now everything seems to be fine again.

578 posts
  • 9 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Australia
  • Author Level 1
+6 more
ryan
says

Hey everyone!

It’s a known problem and we get SMS notifications when the sites throw 502s (so we can jump out of bed and fix it), it’s only affecting the blogs and Tuts side of the business (not the Marketplaces).

We have a pretty darn good idea what is causing it, and have time scheduled in the next 2 weeks to get it sorted.

When the problem occurs, most of the pages on all the sites should still be accessible (because they’re cached).

Anyway, it’s a bit of a pain, it’ll be sorted soon!

by
by
by
by
by
by