606 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Referred between 100 and 199 users
  • Germany
  • Has been a member for 2-3 years
Basspartout says

hmmmm, updated Firefox to 10.0.02 (Scrapbook Plus still not working grrrr) – no change. :-(
Then i deactivated AdBlock Plus – my main suspect: still no change. :-(

Then I tried IE8 which I never ever use but is still on my PC and it doesnt display any player at all. (though it does display the small players on the AJ homepage, but they don’t work)
And yes, it looks strange since middle of february, which was the time of the Ruby update, right?

301 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • Sweden
Reachground says

hmmmm, updated Firefox to 10.0.02 (Scrapbook Plus still not working grrrr) – no change. :-(
Then i deactivated AdBlock Plus – my main suspect: still no change. :-(
Then I tried IE8 which I never ever use but is still on my PC and it doesnt display any player at all. (though it does display the small players on the AJ homepage, but they don’t work)
And yes, it looks strange since middle of february, which was the time of the Ruby update, right?

This sounds like a problem with your flash player indeed. What version are you using?

EDIT : I’m running 11,1,102,62

606 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Referred between 100 and 199 users
  • Germany
  • Has been a member for 2-3 years
Basspartout says

Ah yes, forgot to say, also updated FlashPlayer to latest version – still no change :-(

606 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Referred between 100 and 199 users
  • Germany
  • Has been a member for 2-3 years
Basspartout says

Hmmm, spent the whole weekend “cleaning up & polishing” my portfolio and the only thing that annoys me is that I cannot figure out why on earth my player looks that weird.
Perhaps I should post this over at the “specialists” at codecanyon etc. – if it really is a ruby update issue – maybe I’m not the only one with that problem.

1455 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Has been a member for 4-5 years
  • Norway
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
Mihai_Sorohan says

Here, your tracks in your player act and look normal. Sounds awesome too, but that’s not the subject of the thread anyway…

606 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Referred between 100 and 199 users
  • Germany
  • Has been a member for 2-3 years
Basspartout says

Finally!! :stress: I solved it. It was my JAVA version, it was 17 months old. Now with the latest version everything looks normal again.

Should be interesting for the staff, because it could mean that it looks weird with other people who forget to update JAVA .

by
by
by
by
by
by