579 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
ChapterThemes says

I use a lot of CMD click to open a link in a new tab in firefox – but for some reason it doesn’t work anymore – only on the themeforest website and only in firefox.

Anyone having the same or is it just me? :)

2429 posts
  • Has been a member for 4-5 years
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred between 100 and 199 users
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
  • Microlancer Beta Tester
digitalimpact says

Cmd+click on OSX, Ctrl+click on Windows – confirmed, both are not working here. I think there was another thread about this recently…

893 posts
  • Author had a Free File of the Month
  • Microlancer Beta Tester
  • Has been a member for 3-4 years
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Bought between 50 and 99 items
  • Referred between 50 and 99 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
Smartik says

Related: http://themeforest.net/forums/thread/strange-link-behavior-in-firefox/96051 ;)
Edit: I wonder, why envato doesn’t add target=”_blank” to external links, at least in forums?

579 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
ChapterThemes says

Related: http://themeforest.net/forums/thread/strange-link-behavior-in-firefox/96051 ;)
Edit: I wonder, why envato doesn’t add target=”_blank” to external links, at least in forums?

Ah didn’t catch that thread. As far as i know blank target is only on the live preview buttons.

by
by
by
by
by
by