Any body getting a Malicious Url Block when visiting Graphicriver.com?

6839 posts
  • Trendsetter
  • Envato Team
  • 6 Years of Membership
  • Canada
+14 more
KingDog
Envato team
says

We’re not getting anything from AVG either – http://enva.to/YZvoeH

Or SiteCheck – http://sitecheck.sucuri.net/results/graphicriver.net

But we’re looking into it right now. What version of Avast are you using?

1273 posts
  • Mo Bro
  • Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Collector Level 2
+3 more
harmonikas996
says

We’re not getting anything from AVG either – http://enva.to/YZvoeH

Or SiteCheck – http://sitecheck.sucuri.net/results/graphicriver.net

But we’re looking into it right now. What version of Avast are you using?

\\

691 posts SickFlyers.com
  • Affiliate Level 7
  • Author Level 9
  • Beta Tester
  • Collector Level 4
+15 more
INDUSTRYKIDZ
says

Just Fully Reinstall it and update it and still haveing the same problem. maybe its on there end.

1273 posts
  • Mo Bro
  • Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Collector Level 2
+3 more
harmonikas996
says

Just Fully Reinstall it and update it and still haveing the same problem. maybe its on there end.

Yes, also I have tried with reinstall, but still same problem. :(

293 posts
  • 6 Years of Membership
  • Author Level 5
  • Collector Level 2
  • Exclusive Author
+2 more
ivezicm
says

Me having the same issue too. On both of my computers, laptop and tower pc. And i get the exact same url issue. Btw what is that url for? And why that same url is popping up on my avast too.

963 posts
  • Egypt
  • Author Level 5
  • Affiliate Level 5
  • Copyright Ninja
+3 more
25EGY
says

No issue with Avira Antivir Premium 2010 …

392 posts
  • Greece
  • 5 Years of Membership
  • Exclusive Author
  • Affiliate Level 1
+5 more
blerc
says

Happy new year everybody~

No problems with nod32 so far.

1088 posts
  • Elite Author
  • Author Level 7
  • Trendsetter
  • Most Wanted Winner
+7 more
djjeep
says

5 minutes ago still had this problem, but now seems to be gone. Hopefully. 8)

200 posts
  • Author Level 5
  • Beta Tester
  • Collector Level 3
  • Top Monthly Author
+5 more
drawvisuals
says

Same thing here, i think the issue has to do with an update (AVAST) that has to be made. At least it worked for me!

691 posts SickFlyers.com
  • Affiliate Level 7
  • Author Level 9
  • Beta Tester
  • Collector Level 4
+15 more
INDUSTRYKIDZ
says

Loooks like its gone now

by
by
by
by
by
by