221 posts
  • Elite Author
  • Featured Author
  • Featured Item
  • Author Level 10
+6 more
Cubell
says

Hey guys,

My Google Chrome browser has turned incredibly slow all of a sudden (since yesterday), it feels like they released a faulty silent update. Every time I open a new tab or developer tools it takes 15+ seconds to load. I have disabled everything, tried incognito, and nothing.

The Google forums are pretty useless, so I was wondering if anyone around these areas is having similar problems?

Thanks.

482 posts
  • Exclusive Author
  • Author Level 3
  • Meetup Participant
  • United Kingdom
+3 more
FlatKing
says

Mines running pretty slow but not 15 seconds slow, How much ram do you have?

221 posts
  • Elite Author
  • Featured Author
  • Featured Item
  • Author Level 10
+6 more
Cubell
says

I have 8gb ram, but I am pretty convinced it is a problem with Chrome. How about you/your pc, has is started recently?

Every other browser works as normal. Chrome has the best developer tools, in my opinion, so I really can’t imagine not being able to use it! I’ve tried emptying the cache and all the basic stuff. And I really don’t want to reinstall until there is no other option :)

977 posts
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 5
  • Collector Level 1
  • Featured Item
+3 more
petrenj
says
Same here.But I installed to try Torch browser, and it works like charmed.
http://www.torchbrowser.com/
btw…try to delete cache from chrome
62 posts
  • Weekly Top Seller
  • Trendsetter
  • Author Level 6
  • Featured Item
+5 more
alcalbg
says

I hate chrome because in the beginning it was as fast as notepad++ but nowadays is takes forever to load from scratch.

2234 posts
  • Trendsetter
  • Weekly Top Seller
  • Featured Author
  • Exclusive Author
+5 more
Bedros
says

It’s normal here , everything is fine ; nothing unusual.

221 posts
  • Elite Author
  • Featured Author
  • Featured Item
  • Author Level 10
+6 more
Cubell
says

Looks like I’ll have to try reinstalling! Argh :)

1486 posts
  • Trendsetter
  • Most Wanted Winner
  • Author Level 5
  • Collector Level 3
+8 more
greenline
says

Looks like I’ll have to try reinstalling! Argh :)

Don’t reinstall. Just try to deactivate / uninstall the unnecessary addons/plugins. This works for me usually.

1891 posts The Last Man Standing
  • Weekly Top Seller
  • Author Level 8
  • Beta Tester
  • Moderator
+10 more
ImanGM
Moderator
says

I hate chrome because in the beginning it was as fast as notepad++ but nowadays is takes forever to load from scratch.

Oh come on… How someone can hate Chrome? It’s lovely! :D

Anyway it’s working fine on my side. I guess there is something wrong with your extensions…

221 posts
  • Elite Author
  • Featured Author
  • Featured Item
  • Author Level 10
+6 more
Cubell
says

Reinstalling fixed it, even though I deleted every extension and that didn’t work. Something strange was going on! Oh well, good to have it fast again! Thanks for the comments guys.

by
by
by
by
by
by