839 posts
  • Exclusive Author
  • Author Level 4
  • 3 Years of Membership
  • Collector Level 2
+5 more
abstract-labs
says

Same problem here after this morning update. Very slow to open the first tab (only, the others are ok) and also just had a bsod crash… a good way to start the day… I’m on firefox now, until they fix this crap. My version of Chrome has no extensions and no plug ins installed, 100% clean, it must be the last update :x

1899 posts Multimedia Artistry
  • Elite Author
  • 5 Years of Membership
  • Freebie
  • Most Wanted Winner
+4 more
dnp_theme
says

Actually Firefox is slow rather than Chrome. At least for me on Win8.

600 posts (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
  • Most Wanted Winner
  • Elite Author
  • 3 Years of Membership
  • Beta Tester
+8 more
Themewaves
says

Actually Firefox is slow rather than Chrome. At least for me on Win8.

+1

1891 posts The Last Man Standing
  • Weekly Top Seller
  • Author Level 8
  • Beta Tester
  • Elite Author
+9 more
ThemeWisdom
says

Thread is for four months ago but anyway, Chrome will work much faster than other browsers even if it’s crushed or something :D

94 posts
  • Affiliate Level 1
  • Collector Level 1
  • Exclusive Author
  • Romania
+1 more
StealthKiller
says

Happend to me too buddy :) After that, all the applications in use started crashing one by one and i had to reboot my pc.

1121 posts
  • 3 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 2
  • Collector Level 3
+6 more
uziiuzair
says

It has been happening to me too for the past few months. I read on some google support page to rename the following folder at this location, and that fixed the issue:

With Google Chrome closed go to the following folder:
Windows:
C:\Users\username\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\

Rename the Default folder to BackupDefault.
Now open Google Chrome and everything would be back to normal.

49 posts
  • Copyright Ninja
  • Trendsetter
  • Belgium
  • Exclusive Author
+4 more
rakinjakk
says
https://chrome.google.com/webstore/detail/oneclick-cleaner-for-chro/oncckmaelaecccmaniihojgeopkcajfh

Might help, it usually is due to bad plugin coding. I reinstall chrome every other month or so.

by
by
by
by
by
by