3085 posts
  • 5 Years of Membership
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 4
  • Blog Interview
+8 more
Raincutter
says

For some reason I can’t get to the site (about.me) through any browser. Firefox and RockMelt. I’ve even tried it with IE6 . I’m on XP btw. Anyone know of a setting which might be causing this?

7 posts
  • 5 Years of Membership
  • Collector Level 2
  • Exclusive Author
  • United Kingdom
kd1987
says

It says, No invite code.

Now, what does that mean?

3085 posts
  • 5 Years of Membership
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 4
  • Blog Interview
+8 more
Raincutter
says

In addition to my last post, I’ve tried and it works with proxies. So now I know there’s something wrong with my settings.

8586 posts Community Moderator
  • United Kingdom
  • 7 Years of Membership
  • Moderator
  • Winner
+10 more
MSFX
Moderator
says

For some reason I can’t get to the site (about.me) through any browser. Firefox and RockMelt. I’ve even tried it with IE6 . I’m on XP btw. Anyone know of a setting which might be causing this?

wierd. Works here for me with all browsers… maybe try reseting to factory settings for a browser if you can or uninstall and reinstall one?

736 posts fifty_tons and CodingJack
  • Elite Author
  • Author Level 7
  • Weekly Top Seller
  • Top Monthly Author
+6 more
ant_farm
says

same here doesn’t work fo me

- fifty

643 posts
  • Top Monthly Author
  • Trendsetter
  • Weekly Top Seller
  • Exclusive Author
+9 more
uniquefx
says

Doesn’t work here either.

260 posts
  • 6 Years of Membership
  • Author Level 10
  • Collector Level 2
  • Elite Author
+6 more
BuchmannDesign
says

I just reserved my name, thanks! Looks really nice and simple. Hope it doesn’t get all bloated and complicated.

5492 posts
  • 5 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Australia
  • Author Level 3
+5 more
Australia
says

Finally got mine, up and running. Great.

I think it will become very popular.

182 posts
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 4
  • Collector Level 1
  • 6 Years of Membership
+4 more
marpies
says

I’ve got mine set too, but I can’t get my custom background image working yet.

5492 posts
  • 5 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Australia
  • Author Level 3
+5 more
Australia
says

I’ve got mine set too, but I can’t get my custom background image working yet.

I found even though it says under 5mb, I had to shrink to under 2mb. For some reason their cloud service delivering the stored images, fails on +2meg files.

by
by
by
by
by
by