4 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Canada
  • Has been a member for 3-4 years
BarbaraDensmore says

Hi: my site is a mess right now.

www.barbaradensmoreweddings.ca

It went this way on Sunday, too and then self-corrected. I am not sure how many times it has done this since then, but my guess from checking my stats is a few times.

I’ve deactivated all my plug-ins, no impact.

Any suggestions as to what I should do next…?

Thanks a bunch

Barbara

2566 posts Put a Donk On It
  • Elite Author
  • Sold between 250 000 and 1 000 000 dollars
  • United Kingdom
  • Exclusive Author
  • Attended a Community Meetup
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Referred between 200 and 499 users
+5 more
ThemeProvince says

It looks fine to me. Nice customization :)

5385 posts
  • Australia
  • Bought between 100 and 499 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
Australia says

Looks fine to me too.

Perhaps clear your cache. And start again.

4 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Canada
  • Has been a member for 3-4 years
BarbaraDensmore says

Hey, thanks a bunch. It’s gratifying that it’s just me that is having the problem. I have cleared the cache again, but nothing happening.

But….I am running W3 Total Cache. Deactivated it, nothing happens.

When I go into Awake theme settings and try to access the different options i.e. homepage, slider, blog etc. nothing happens. The main page is blank.

Hmmm….

Thanks

251 posts
  • Beta Tester
  • Bought between 10 and 49 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • Romania
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
web_gab says

Hey, thanks a bunch. It’s gratifying that it’s just me that is having the problem. I have cleared the cache again, but nothing happening.

But….I am running W3 Total Cache. Deactivated it, nothing happens.

When I go into Awake theme settings and try to access the different options i.e. homepage, slider, blog etc. nothing happens. The main page is blank.

Hmmm….

Thanks

works fine for me too. Checked all the menu links and all seems fine.

548 posts
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users
tonvie says

No wonkiness here.

3192 posts
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • United States
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Exclusive Author
organicbee says

looks great here, try flushing your dns

4 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Canada
  • Has been a member for 3-4 years
BarbaraDensmore says

Ok, thanks, will try that.

I really appreciate all your input/help!

Barbara

226 posts
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • New Zealand
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
Idil-Ciise says

nice customization. looks good on my end as well. :)

4 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Canada
  • Has been a member for 3-4 years
BarbaraDensmore says

Ok, thanks everyone, got it fixed on my end.

I have another site, it’s Thesis. But I LOVE Awake! It’s so easy to use!

I appreciate your input and help.

Cheers,

Barbara

by
by
by
by
by
by