688 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 6 years
  • Has referred 1+ members
  • Has sold $5,000+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
+3 more
_rg_ says

Hey, is just me or what?

Each time i click the Forums link on main menu, i get this url:

http://themeforest.net/forums/topic/themeforest/25

With the “We should be back soon” message and some fun videos.

I was 3 days thinking the forum was down and today i just put the url by hand to check and voila! forum is here and nobody seems to notice the same issue.

Any idea?

448 posts Don't be a HATER!
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
+5 more
webinpixels says

Ctrl+F5 :)

688 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 6 years
  • Has referred 1+ members
  • Has sold $5,000+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
+3 more
_rg_ says
Ctrl+F5 :)

well yes i know :), but each time i click Forum i get again same back soon page….. even if i clear cache…

strange.

353 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 5 years
  • Has collected 1+ items on Envato Market
al_m473 says

maintenance time

Al

should be OK now

1028 posts
  • Has referred 500+ members
  • Has sold $500,000+ on Envato Market
  • Has collected 50+ items on Envato Market
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
+6 more
ThemeBlvd says

You just need to clear your browser cache.

688 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 6 years
  • Has referred 1+ members
  • Has sold $5,000+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
+3 more
_rg_ says

working

[closed]

1182 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 5 years
  • Has referred 1+ members
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
campolar says
working [closed]

ur ISP cache wasn’t refreshed

by
by
by
by
by
by