2963 posts
  • Exclusive Author
  • Beta Tester
  • Microlancer Beta Tester
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • Has been a member for 4-5 years
  • Bought between 50 and 99 items
  • United States
TNL3542 says

hey guys im haveing issues not seeing my background on the template i am useing here are my steps i have done

1. i found the image that i wanted to use. 2. i uploaded the image to my images folder 3. renamed the image bg.jpg 4.i went to my config file removed the background image that was already their and typed in images/bg.jpg 5. please see this

here is the line of code <bg type=”image” source=”images/bg.jpg”<bg>

here is the picture that i want to show up \\

1995 posts
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • Author had a Free File of the Month
  • United States
  • Bought between 100 and 499 items
  • Referred between 10 and 49 users
Graphic-Studio says

Is it that simple as to end background?

<bg type=”image” source=”images/bg.jpg”</bg>>
2963 posts
  • Exclusive Author
  • Beta Tester
  • Microlancer Beta Tester
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • Has been a member for 4-5 years
  • Bought between 50 and 99 items
  • United States
TNL3542 says

Is it that simple as to end background? <bg type=”image” source=”images/bg.jpg”</bg>>

i copyed and pasted what you posted.. saved changes.. still not working

1995 posts
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • Author had a Free File of the Month
  • United States
  • Bought between 100 and 499 items
  • Referred between 10 and 49 users
Graphic-Studio says
2963 posts
  • Exclusive Author
  • Beta Tester
  • Microlancer Beta Tester
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • Has been a member for 4-5 years
  • Bought between 50 and 99 items
  • United States
TNL3542 says

?? http://www.w3schools.com/html/html_images.asp

thanks for the link.. i dont know why my image is not wanting to show up.. im about to pull my hair out

436 posts Don't be a HATER!
  • Exclusive Author
  • Elite Author
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred between 10 and 49 users
  • Won a Competition
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Has been a member for 4-5 years
webinpixels says

maybe cached? try to checking the image URL source, (your web site url)/path-to-your-image

2963 posts
  • Exclusive Author
  • Beta Tester
  • Microlancer Beta Tester
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • Has been a member for 4-5 years
  • Bought between 50 and 99 items
  • United States
TNL3542 says

maybe cached? try to checking the image URL source, (your web site url)/path-to-your-image
just did that.. and yes its showing up.. when i type in the path of the image

i have cleared all caches on the browsers that i use.. i load the website url.. and still not showing up

1436 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • Microlancer Beta Tester
webdesignerart says


maybe cached? try to checking the image URL source, (your web site url)/path-to-your-image
just did that.. and yes its showing up.. when i type in the path of the image i have cleared all caches on the browsers that i use.. i load the website url.. and still not showing up

can you share the website link where you displaying the image.

2963 posts
  • Exclusive Author
  • Beta Tester
  • Microlancer Beta Tester
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • Has been a member for 4-5 years
  • Bought between 50 and 99 items
  • United States
TNL3542 says



maybe cached? try to checking the image URL source, (your web site url)/path-to-your-image
just did that.. and yes its showing up.. when i type in the path of the image i have cleared all caches on the browsers that i use.. i load the website url.. and still not showing up
can you share the website link where you displaying the image.

i will send it to you thru your profile.. dont want to spam the forum just sent it

262 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
Deep_Blue says

The problem you have I think is related to image path. you have to put the relative path such as ”../images/” or ”../../images” or ”../resources/images” ans so on depending on folders structure you have.

Otherwise put the full path of the image.

by
by
by
by
by
by