harmonikas996 said
Welcome WPNaucniku!
Hvala Accordion 
Hey, guys!!! I am from Greece
NovakZvaniNovak said
Heh, ja izgleda imam najbolji provod ovde. Dok vi ucite i radite, ja sam na rehabilitaciji u Vrdniku. Brckam se u bazenu sa babama i dedama. U bazenu, najmladji posle mene je 2 ipo puta stariji od mene!U pocetku je bilo ekstra smesno kako reaguju kad naidje istetovirani na stakama. Da sam celav, bili bi sigurni da sam kriminalac.
Ali uz par ,,dobar dan, kako ste” i propustanja kroz vrata; super smo se sprijateljili! Imam par deda za sah, a jedan koji ima 82 godine mi se pozalio kako je nezadovoljan, jer su sve babe debele, polomljene, vise itd. Nema ni jedna da valja!
Suma i jesen sjajno inspirisu, stoga uskoro stizu nove kompozicije! Ali ono sto vidim je, da mi niko nije preveo na engleski ,,ko o cemu, baba o ustipcima”.
Poz za sve!
Treba ponekad popricati i sa penzosima, jer pored provale senilnih izjava covek moze da iskopa iz njih i prave bisere mudrosti
Mada, nisam siguran da li bih zeleo da se brckam u bazenu prpeunom baba i deda… 
Btw, your phrase is hardly translatable
Better stick with it’s native language form
Or, better yet, only for you, since you’re the musician: the mashup version “Ko o cemu, baba o postenju” 
TanyDi said
Hi from Bulgaria![]()
Hi I’m from Kardzhali.
- Bought between 1 and 9 items
- Europe
- Exclusive Author
- Has been a member for 1-2 years
Hello from Serbia. Nice Balkan crowd we have here 
- Author was Featured
- Bought between 10 and 49 items
- Exclusive Author
- Microlancer Beta Tester
- Referred between 1 and 9 users
- Slovenia
- Sold between 50 000 and 100 000 dollars
So to get back to meetup, if it would be somewhere in Bosnia, were do you propose and who would be able to come? Not a joke any more 
Considering the fact that there are a lot of members from Serbia, it would be logical to meet in Serbia. Who is for that idea?
- Author was Featured
- Exclusive Author
- Slovenia
That would be cool for me personally.
Designorama said
Considering the fact that there are a lot of members from Serbia, it would be logical to meet in Serbia. Who is for that idea?
You have right! 
- Author was Featured
- Exclusive Author
- Slovenia
Ok then, serbia… location?