2 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
Think14 says

Hi,

I installed the Brooklyn theme on my webpage today but unfortunately I have a couple of problems. The first problem is pretty straight forward. On my page (http://www.thinkevents.dk/site/) the color scheme is white and grey and not the theme’s default colors. Is this because it is up to the user to customize the default color (i.e. it’s supposed to be white)?

Secondly, my menu no longer works! When the menu pops up, after scrolling down the page, I can see the different sections but they no longer point to content. A hashtag prefixes the content page (e.g. http://www.thinkevents.dk/site/#section-who-are-we) so obviously it won’t go to the conent when clicked on.

Can someone please help me with this? It is very frustrating!

Thanks in advance.

553 posts Fuel Your Web
  • Elite Author
  • Won a Competition
  • Sold between 250 000 and 1 000 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 7-8 years
  • Bought between 50 and 99 items
  • Referred between 200 and 499 users
  • Europe
Pirenko says

Hi,
This is a general forum… To get support for that theme please visit this page http://themeforest.net/item/brooklyn-creative-one-page-multipurpose-theme/6221179/support
Good luck :nerdy:

2 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
Think14 says

Yeah, I jumped the gun a bit by posting here. Thanks for the link and the well wishes :)

by
by
by
by
by
by