804 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Grew a moustache for the Envato Movember competition
  • Has been a member for 1-2 years
  • Philippines
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
uziiuzair says

I have noticed this for a few weeks now, and it seems like the Active Thread list on the right of the forums is a little buggy, it refreshes a little late.

As you can see in the image below, the active thread list has not updated while my recent threads has.


\\
Although this is a very minor issue, I just wanted to bring awareness to it.

abhimanyusharma003
abhimanyusharma003 Recent Posts Threads Started
569 posts
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
abhimanyusharma003 says

This might be because of caching of Active Thread list at server side

3500 posts
  • United Kingdom
  • Exclusive Author
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Author had a Free File of the Month
  • Won a Competition
  • Referred between 100 and 199 users
  • Bought between 50 and 99 items
+2 more
ToivoMedia says

I think if you refresh again, that will fix it. But this is in the “who cares” category of issues. :D

804 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Grew a moustache for the Envato Movember competition
  • Has been a member for 1-2 years
  • Philippines
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
uziiuzair says

I think if you refresh again, that will fix it. But this is in the “who cares” category of issues. :D

Haha i agree :p
But it ni harm bringing awareness to such issues :p

1730 posts
  • Author had a Free File of the Month
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • Bought between 100 and 499 items
  • Referred between 10 and 49 users
  • Contributed a Blog Post
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
+5 more
SamBerson says

But this is in the “who cares” category of issues. :D

+1 – no harm in pointing it out though :)

3500 posts
  • United Kingdom
  • Exclusive Author
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Author had a Free File of the Month
  • Won a Competition
  • Referred between 100 and 199 users
  • Bought between 50 and 99 items
+2 more
ToivoMedia says


But this is in the “who cares” category of issues. :D
+1 – no harm in pointing it out though :)

True, the devs need something to do besides playing table football and looking at cats online all day. :)

1081 posts
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 100 and 199 users
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Europe
TanyDi says

After big changes my button “Add to collection” didn’t work and still doesn’t work. Today I noticed that “Purchase” button also doesn’t work. And all this is in Chrome + Win7. I cleaned cache and so on…no results. Btw before big changes I had many problems with buttons in this combination Chrome + Win7 ….now I’m happy that there are only 2 button problems. Any ideas about my problems ???

804 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Grew a moustache for the Envato Movember competition
  • Has been a member for 1-2 years
  • Philippines
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
uziiuzair says

After big changes my button “Add to collection” didn’t work and still doesn’t work. Today I noticed that “Purchase” button also doesn’t work. And all this is in Chrome + Win7. I cleaned cache and so on…no results. Btw before big changes I had many problems with buttons in this combination Chrome + Win7 ….now I’m happy that there are only 2 button problems. Any ideas about my problems ???

Have you tried a different browser? Everything works fine for me on chrome/win7

1081 posts
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 100 and 199 users
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Europe
TanyDi says

Have you tried a different browser? Everything works fine for me on chrome/win7

Firefox and IE browsers work ok, just the problem exists in Chrome.

by
by
by
by
by
by