1556 posts AEdorde.com - After Effects Projects
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
  • Has referred 1000+ members
  • Sells items exclusively on Envato Market
+8 more
dorde says

Oh god why me? :(
I updated preview image for my new VH item, and new preview image is working fine at item page, at my portfolio page (rollover), but it’s not working at homepage and in particular VH category page.

Is that something like bug or maybe my mistake with image update?
I suppose it’s not a problem to talk about this bug on forum, it’s nothing about marketplace security :)
For staff: more details are in ticket 226425

And any chance for answer this thread http://videohive.net/forums/thread/please-fix-ai-file-with-marketplaces-logos/65782 and to fix that problem if it’s possible?

Thanks.

1012 posts It's in the pipeline!
  • Has sold $500,000+ on Envato Market
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 6 years
  • Sells items exclusively on Envato Market
+7 more
purethemes says

Maybe old version is still in cache.

6023 posts
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 6 years
+8 more
VF says

This happened to my updates too lastweek. The inline preview image showed on item page but not on search results and popular files list. In the weekly popular – subcategory page, it showed at the moment of weekly update but later vanished.

However few random attempts (with varying jpeg settings) helped showing it on search result but not sure what exactly solved that. Also to make it work on weekly popular list, you have to wait until next Sunday!

1556 posts AEdorde.com - After Effects Projects
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
  • Has referred 1000+ members
  • Sells items exclusively on Envato Market
+8 more
dorde says

I updated image again. It’s fine now. :)

3 posts Luxsys
  • Has been part of the Envato Community for over 3 years
  • Has referred 1+ members
  • Has sold $75,000+ on Envato Market and is now an Elite Author
  • Has collected 1+ items on Envato Market
+4 more
Luxsys says

I got exactly the same issue here. I think this is related to the cache as when I wait one or two days the updated preview image is coming up right.

by
by
by
by
by
by