2 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
solwow says

Hi! I bought the MediaReel Theme, i uploaded it with FileZilla, and when i go to my WP Themes and want to have a preview or activate it, appears the message “Cheatin’ uh?”.

I tried almost everything, but nothing seems to work! I really need help! Thanks!

178 posts Challenge accepted.
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Austria
  • Elite Author
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • Exclusive Author
  • Referred between 100 and 199 users
  • Microlancer Beta Tester
bloooming says

Hey,

in case you are using the SMOF theme panel, here is the solution: https://github.com/sy4mil/Options-Framework/issues/95

Cheers

2 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
solwow says

Hi Blooming! Thanks for your answer but unfortunatelly it doesn´t work… I´m desperate… don´t know what else to do!

538 posts Themes and Graphics
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Author had a Free File of the Month
  • Bought between 100 and 499 items
  • Elite Author
  • Europe
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
+4 more
Bebel says

Contact the author, its the only way to get it fixed, as we do not know the code :)

Cheers
Bebel

383 posts Code Is Poetry
  • Elite Author
  • Sold between 250 000 and 1 000 000 dollars
  • Has been a member for 4-5 years
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Europe
  • Author had a Free File of the Month
  • Bought between 10 and 49 items
+3 more
gljivec says

Hi,

This is probably a Wordpress 3.4 error since some of our Themes got the error on the upload form after updating to 3.4 version. We had to update one of the files to repair it, but since each Theme is different you should contact the author about it.

Best regards

1 post
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
socomanxiety says

Hello. I am trying to install the Karma theme that I purchased and after I install it and then try to activate it.. it displays the ‘Cheatin’ uh?’ page. I have tried everything that I could think of including updating everything, disabling everything in the WordPress account and even deleted and re-installed WordPress. I am at a loss.. and could really use some help on this.

4594 posts
  • Envato Staff
  • Has been a member for 4-5 years
  • Attended a Community Meetup
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Bought between 50 and 99 items
  • Canada
  • Community Ambassador
  • Beta Tester
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
+6 more
KingDog Staff says

Hi! This is a general ThemeForest forum. For product-specific support, please contact the author of that theme through their profile page. You can find the profile page by clicking the author avatar on the product page. Thanks! :)

4264 posts ThemeForest Reviewer
  • Envato Staff
  • Reviewer
  • Community Moderator
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Venezuela
  • Has been a member for 5-6 years
  • Microlancer Beta Tester
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Exclusive Author
+9 more
Ivor Reviewer says

I just tested both themes and everything seems ok. Try this:

Have you tried:

- deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

- switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

- resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

- re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress.

Also consider giving this a good read too.

http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-34-master-list?replies=4

Source: http://wordpress.org/support/topic/cheatin-uh

1 post
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
gpspanos says
525 posts Fuel Your Web
  • Elite Author
  • Won a Competition
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 7-8 years
  • Bought between 50 and 99 items
  • Referred between 200 and 499 users
  • Europe
Pirenko says

As far as I know this happens when you try to upload some media without having any instance related to it. This usually happens when you are trying to upload something on the theme options area. If this is the case the theme code must be changed so that the media links to something.
Changing Wordpress core files is never good!

by
by
by
by
by
by