2054 posts
  • Affiliate Level 3
  • Author Level 11
  • Collector Level 2
  • Elite Author
+11 more
bitfade
says

Noticed this yesterday but today it seems even worse: loading static resources (like css) hosted on X.envato-static.com very often causes a connection time out

i don’t know if this is related to the previous problem (robot) or introduced with a change made to fix that but is defo really annoying because page loading locks or page itself comes out unstyled

757 posts
  • Trendsetter
  • Weekly Top Seller
  • Elite Author
  • Author Level 9
+9 more
theAlThemist
says

Noticed the load problems today too. It’s a bit strange actually. Everything loads as usual, except the home page – it takes ages to load the home page and sometimes it trows the timeout error.

Everything was OK here yesterday.

If it was a Bulgarian site or business I would say the attack is ordered by the competition. :D

2280 posts
  • Top Monthly Author
  • Weekly Top Seller
  • Community Superstar
  • Industrious API Inventor
+15 more
revaxarts
says

same here :shocked:

2054 posts
  • Affiliate Level 3
  • Author Level 11
  • Collector Level 2
  • Elite Author
+11 more
bitfade
says
Koev said
Everything loads as usual, except the home page
it affects all pages, try to reload a random one a few times and you’ll see the problem is there too.
757 posts
  • Trendsetter
  • Weekly Top Seller
  • Elite Author
  • Author Level 9
+9 more
theAlThemist
says

Even worse… the robo man is back.

by
by
by
by
by
by