6 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
DrMarie says

I just bought the display-3-in-1 theme for wordpress and I love it. However, I am having a problem with the cu3er display when viewed in FF. Even though my pictures are the size that they are supposed to be, they end up aligned to the left and not the center.

Also, when the 3d effect happens there is a red background that appears on the right and bottom. It’s as if the cu3er is expecting a bigger picture.

It works fine in Safari.

Here is the site I am working on.

..btw…I posted here as well as in the theme discussion, but it looks like the author is not answering questions at the moment.

Thanks! Any help is appreciated!

960 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • United Kingdom
jeffeatworld says

hey man. i just checked it in Firefox with no problems at all – it might be you’ve sinced fixed it or that you need to upgrade your firefox maybe.

good luck.

741 posts
  • Has been a member for 5-6 years
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Bought between 50 and 99 items
  • Poland
  • Referred between 10 and 49 users
Orbital_Themes says

Works great for me too!

8 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
madpierre says

Hi Dr Marie,

Your site is displaying just fine in my browser IE 8 . Looks great. I have noticed what I think might be a typo below the 3d slider though.

If you don’t mind me asking…did you have any issues with setting the 3D slider with regards having do the vertical or horizontal slicing and motion? I’ve just purchased the very same theme and can’t get it to operate as described by using the WP dashboard controls.

Great seeing the theme in action…very sharp.

by
by
by
by
by
by