333 posts
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 8
  • Collector Level 2
  • Top Monthly Author
+8 more
CadenGrant
says

Has this ever happened to anybody? I got quicksand setup correctly but whenever I clicked on one of the filters, the titles using cufon would switch back to Arial font.

Anybody know how I can fix this?

141 posts
  • Affiliate Level 3
  • Author Level 6
  • Collector Level 2
  • Weekly Top Seller
+3 more
ThemeShaper
says

In the process of setting quicksand up myself – havent got round to testing cufon, but I think you need to do:


jQueryporftolioHolder.quicksand(jQueryfilters, {
        duration: 800,
        easing: 'easeOutQuad',
    enhancement: function() {
          Cufon.refresh();
       }
    });

Where


,
enhancement: function() {
Cufon.refresh();
}

is the addition that should refresh the cufon. Reason this problem is happening is because quicksand clones elements, which have already had cufon applied, so it needs refreshing after. Should work, havent tested it tho ;)

333 posts
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 8
  • Collector Level 2
  • Top Monthly Author
+8 more
CadenGrant
says

In the process of setting quicksand up myself – havent got round to testing cufon, but I think you need to do:

jQueryporftolioHolder.quicksand(jQueryfilters, {
        duration: 800,
        easing: 'easeOutQuad',
    enhancement: function() {
          Cufon.refresh();
       }
    });

Where


,
enhancement: function() {
Cufon.refresh();
}

is the addition that should refresh the cufon. Reason this problem is happening is because quicksand clones elements, which have already had cufon applied, so it needs refreshing after. Should work, havent tested it tho ;)

Okay thanks I’ll try it out.

by
by
by
by
by
by