372 posts
  • 6 Years of Membership
  • Author Level 3
  • Collector Level 2
  • Exclusive Author
+2 more
mrjasmin
says

Anyone ?

372 posts
  • 6 Years of Membership
  • Author Level 3
  • Collector Level 2
  • Exclusive Author
+2 more
mrjasmin
says

I will pay 12 $ . Anyone that can help me solve this ?

260 posts
  • 6 Years of Membership
  • Author Level 10
  • Collector Level 2
  • Elite Author
+6 more
BuchmannDesign
says

I’m holding out for $13 :)

I checked your code and don’t see anything out of the ordinary other than the missing ”?>” and the ”<?” which should be ”<?php”... the latter has wasted me many hours wondering why my php doesn’t work.

This is all i got!

260 posts
  • 6 Years of Membership
  • Author Level 10
  • Collector Level 2
  • Elite Author
+6 more
BuchmannDesign
says

I just remembered this… the wp codex says that you shouldn’t have more than one main loop on a page. If you do, you should use wp_query, rather than query_posts.

Try this code instead:

http://pastie.org/442499

The loop is very similar, but maybe it will make a difference?

372 posts
  • 6 Years of Membership
  • Author Level 3
  • Collector Level 2
  • Exclusive Author
+2 more
mrjasmin
says

I have solved the proble, , the problem was with my wamp server and the permalinks.

260 posts
  • 6 Years of Membership
  • Author Level 10
  • Collector Level 2
  • Elite Author
+6 more
BuchmannDesign
says

Really? Not even a “thank you”? Some of us actually put effort in trying to help. Ok, our solutions didn’t help, but it would be nice to get a “thanks for helping”.

by
by
by
by
by
by