3129 posts
  • United Kingdom
  • Exclusive Author
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Author had a Free File of the Month
  • Won a Competition
  • Referred between 100 and 199 users
  • Bought between 50 and 99 items
+2 more
ToivoMedia says

Hi guys, I’ve got a display bug on my portfolio, on Chrome. Tried it on Firefox and there is no bug there. Cheers

1398 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Exclusive Author
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred between 1 and 9 users
  • Croatia
OriginalEXE says
As Apple would say,
It’s a feature…

P.S Works fine here on latest FF abd Chrome, Windows OS.

149 posts
  • Microlancer Beta Tester
  • Has been a member for 2-3 years
  • Exclusive Author
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
  • Bought between 10 and 49 items
s4nji says

Just checked with chrome it didn’t happen. A specific link to the page might help.

3129 posts
  • United Kingdom
  • Exclusive Author
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Author had a Free File of the Month
  • Won a Competition
  • Referred between 100 and 199 users
  • Bought between 50 and 99 items
+2 more
ToivoMedia says

Just checked with chrome it didn’t happen. A specific link to the page might help.

It’s just my graphic river portfolio page. I just looked at some other authors pages and they are fine. So looks like an isolated bug.

1398 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Exclusive Author
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred between 1 and 9 users
  • Croatia
OriginalEXE says

Just checked with chrome it didn’t happen. A specific link to the page might help.
http://graphicriver.net/user/ToivoMedia/portfolio?sso
3649 posts Community Moderator
  • Has been a member for 5-6 years
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Netherlands
  • Community Moderator
  • Microlancer Beta Tester
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Exclusive Author
+4 more
Joost Volunteer moderator says

I’m not seeing it (Chrome 26.0.1410.65 on OSX Mountain Lion). Are you perhaps using the Windows or Linux version?

1142 posts
  • Brazil
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Microlancer Beta Tester
  • Referred between 100 and 199 users
  • Bought between 1 and 9 items
+2 more
RafaelOliveira says

+1 I’ts happening to me too :S

3129 posts
  • United Kingdom
  • Exclusive Author
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Author had a Free File of the Month
  • Won a Competition
  • Referred between 100 and 199 users
  • Bought between 50 and 99 items
+2 more
ToivoMedia says

I’m using Windows 7. I’ve just sent a support ticket. Took 4 attempts to get past the CAPTCHA so I’m a bit traumatized, but I’ll get over it…

22 posts
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Has been a member for 3-4 years
  • Bought between 1 and 9 items
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Microlancer Beta Tester
HollyMolly says

This happens to me when i display the items per sale.

Win7 & chrome here.

2013 posts
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Contributed a Blog Post
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Referred between 1 and 9 users
  • Serbia
+1 more
urbazon says

I just opened your portfolio and everything seems alright.

Try logging out of your account and then try to access the same page and see if it’s any different. I’ve recently started experiencing troubles (slow loading) on my own portfolio(s) but only when I’m logged in.

by
by
by
by
by
by