366 posts
  • Elite Author
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Exclusive Author
  • Microlancer Beta Tester
  • Attended a Community Meetup
  • Bought between 100 and 499 items
+4 more
RightHere says

Hi everyone, I wonder if I’m the only one that see everything on the marketplaces in bold.

http://d.pr/L8PN

All descriptions for items All posts in the forum All headers etc.

I’ve tried all browsers Safari, Firefox, Chrome, Opera … and I’ve checked my settings :(

301 posts
  • Austria
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • Microlancer Beta Tester
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
squaredWeb says

Everything is normal here.

366 posts
  • Elite Author
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Exclusive Author
  • Microlancer Beta Tester
  • Attended a Community Meetup
  • Bought between 100 and 499 items
+4 more
RightHere says

Thanks! That is strange! I have been traveling and updated my MacBook Pro to OSX Lion last week. Everything is fine. Then I just updated my iMAC and everything on Envato websites is blod.

Then it must be my computer! :)

147 posts
  • Elite Author
  • Sold between 250 000 and 1 000 000 dollars
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Exclusive Author
MNKY says

If you are using safari try downloading it again, I had the same problem recently, downloaded safari from apple homepage and it was some old 3 version somehow :O . Cheers

152 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
pauloreg says

I had that problem before when I did not closed the strong tag in descriptions. I think that you can have the same problem in one of your descriptions!

366 posts
  • Elite Author
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Exclusive Author
  • Microlancer Beta Tester
  • Attended a Community Meetup
  • Bought between 100 and 499 items
+4 more
RightHere says
pauloreg said
I had that problem before when I did not closed the strong tag in descriptions. I think that you can have the same problem in one of your descriptions!

The strange thing is that its everywhere….

http://d.pr/TaW7

I didn’t use a strong tag

And on my laptop it looks fine. :)

113 posts
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Referred between 50 and 99 users
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • United Kingdom
Sneek says

Do you use any suitcase applications? i have the same problem sometimes when certain fonts are activated

831 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United States
tigerlabs says

At least the codecanyon logo isn’t bold.. lol :D

1733 posts
  • Exclusive Author
  • Won a Competition
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • Bought between 1 and 9 items
VisualSharing says
Sneek said
Do you use any suitcase applications? i have the same problem sometimes when certain fonts are activated

I have had this problem once with Droid Sans – when I uninstalled the font, everything was fine. :O

366 posts
  • Elite Author
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Exclusive Author
  • Microlancer Beta Tester
  • Attended a Community Meetup
  • Bought between 100 and 499 items
+4 more
RightHere says
Sneek said
Do you use any suitcase applications? i have the same problem sometimes when certain fonts are activated

On all other websites the fonts look normal. It is only here on different marketplace websites from Envato. Its driving me nuts! :S

by
by
by
by
by
by