4 posts
  • 6 Years of Membership
  • Exclusive Author
  • United States
TheSharpieOne
says
When hovering over a thumbnail the big tooltip picture doesnt work correctly. it seems that very often the area which triggers the hover effect is offset a few pixel from the real image.

this occurs on my follower feed and the popular item page. http://img10.imageshack.us/img10/6366/hoverd.jpg

I am using firefox 3.5.3 on a mac

Yeah, I have the same problem with Firefox 3.5.3 on Win7 I noticed that you you have to hover over the top of the thumb ( the part in your image where the red and the thumb both are) for the lightbox to appear, and stay in the red box for it to lightbox to not go away. So it is very odd, hopefully just moving the hover area down will fix this.

2486 posts Premium Scripts, Plugins and Themes
  • 8 Years of Membership
  • Affiliate Level 5
  • Author Level 8
  • Beta Tester
+9 more
LucidStudios
says

when I reply to a comment either from the dashboard page or from the file’s page, the reply is added to the page but I see the following message above the comments section:
Please review the following issues that occurred

while it should be something like:
Your comment has been added.

114 posts
  • Top Monthly Author
  • Weekly Top Seller
  • 6 Years of Membership
  • Author Level 4
+7 more
fractma
says

Hi there!

Well a couple of days ago I sign in to creattica an I update my profile page here at FlashDen but when I add my creattica username something is going wrong with it, the auto generated url is the following:

/fractma">http://creattica.com/creatives//fractma

and this is pointing to a missing page, my real profile is over:

http://creattica.com/creatives/fractma/18886

Thanks and I hope this is useful to correct this bug!

50 posts
  • 6 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 4
  • Collector Level 1
+3 more
Axle_Y
says

The Weekly Features on the front page have been there for more than a week now.

5306 posts Interactive Design
  • Elite Author
  • Author Level 10
  • Trendsetter
  • Top Monthly Author
+11 more
digitalscience
says
when I reply to a comment either from the dashboard page or from the file’s page, the reply is added to the page but I see the following message above the comments section:
Please review the following issues that occurred

while it should be something like:
Your comment has been added.

+1 I’ve also been getting that :|

1125 posts
  • 7 Years of Membership
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 4
  • Bundle Boss
+7 more
hansv
says

If I do a search for an user… I cannot find him/her by searching for a part of the users name…..

If I for example look for “hans” you wont find me in the search results….....

Or If I search for “thomas” the most known author with that name (thomas07) won’t appear…....

755 posts
  • 6 Years of Membership
  • Affiliate Level 6
  • Author Level 7
  • Collector Level 1
+6 more
skyplugins
says
when I reply to a comment either from the dashboard page or from the file’s page, the reply is added to the page but I see the following message above the comments section:
Please review the following issues that occurred

while it should be something like:
Your comment has been added.

+1 I’ve also been getting that :|

++ same here

1389 posts
  • 7 Years of Membership
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 5
  • Beta Tester
+9 more
Pdesignx
says

i am not sure if it’s told before.. but popular items page does not work… i think there is something missing in .htaccess file…

1281 posts
  • 7 Years of Membership
  • Affiliate Level 4
  • Author Level 6
  • Blog Interview
+8 more
rondog
says

I think this is a rather import bug that needs to be fixed asap.

I am looking for a circle preloader.

1. I go to the search and type “circle preloader”
2. I uncheck all categories and choose only ‘Preloaders’
3. hit search and I get a page not found error. This is occurring on all categories not just preloaders

Hitting search brings you to this link:
http://activeden.net/searches?term=circle+preloader&categories[preloaders]=1

I’ve managed to find the correct link which is this:
http://activeden.net/searches?categories=[preloaders]&term=circle+preloader&type=files

1389 posts
  • 7 Years of Membership
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 5
  • Beta Tester
+9 more
Pdesignx
says

Trying to browse a non-existing forum page gives an empty forum page just only with pagination links…

http://activeden.net/forums/thread/which-one-is-better/17155?page=2 > actual thread page

http://activeden.net/forums/thread/which-one-is-better/17155?page=25 > non-existing page

by
by
by
by
by
by