5 posts
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years
davmac says

for the last few weeks I notice that the Themeforest/Graphicriver site glyphs/fonts/icons are showing the hex code when viewed in Firefox .. I have FF set correctly to display the site fonts etc so wondered if there might be any comment as to why? :)

10 posts
  • Football Contest Participant/Runner-up
  • Envato Developer
  • Envato Staff
  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 0-1 years
rnsloan Dev says

Hi davmac,

Thank you for reporting this.

We have just updated the font files. Could you let us know if you still have this problem.

Thanks, Rowan

5 posts
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years
davmac says

Yep.. all looks good now :)

One thing I noticed though is that the Collections list page has an issue with the first Collection layout now broken..

see this here..

10 posts
  • Football Contest Participant/Runner-up
  • Envato Developer
  • Envato Staff
  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 0-1 years
rnsloan Dev says

Hi davemac,

Thanks once again. How is the collections page looking for you now? All fixed?

5 posts
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years
davmac says

Looking good :) Fine work you do there Rowan! :sunglasses:

10 posts
  • Football Contest Participant/Runner-up
  • Envato Developer
  • Envato Staff
  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 0-1 years
rnsloan Dev says

We appreciate you taking the time to report this stuff.

by
by
by
by
by
by