3 posts
  • 2 Years of Membership
goodsite2
says

We built a site using Pink Rio theme and had google fonts enabled and using the font Lato. Everything was working great, but then today for no reason, the google fonts stopped loading and working. If I go to the theme, the click on typography, then go to the font drop down, the google fonts is grayed out. WE DIDN’T touch a thing!

Any ideas? The site needs to be sent to the client tonight, and not loading Lato screws up a lot of things.

605 posts I love the web!
  • Elite Author
  • Author Level 8
  • Most Wanted Winner
  • Freebie
+5 more
htmgarcia
says

We built a site using Pink Rio theme and had google fonts enabled and using the font Lato. Everything was working great, but then today for no reason, the google fonts stopped loading and working. If I go to the theme, the click on typography, then go to the font drop down, the google fonts is grayed out. WE DIDN’T touch a thing! Any ideas? The site needs to be sent to the client tonight, and not loading Lato screws up a lot of things.

I recommend you contact the author of the theme first.

3 posts
  • 2 Years of Membership
goodsite2
says

I’d love to but their forum login isn’t working. So we’re stuck. Any body have any ideas about google fonts?

6839 posts
  • Envato Team
  • 5 Years of Membership
  • Canada
  • Envato Live Participant
+13 more
KingDog
Envato team
says

You’ll probably need to login using the account you bought the theme with before you can use their support forum.

by
by
by
by
by
by