133 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Europe
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
sekler says

Hey everyone.

I’m facing a trouble, I couldn’t find a solution and I hope somebody from here can help me out.

Well I don’t have much experience with HTML , I have a full-screen preview here and it’s broken: external files (images, icons etc.) aren’t loaded. The paths of the files are loaded from external XML file.

I already solved a part, now, loading jpgs is working. I made a silly mistake, used backslash in place of slash on the paths, and tried to load file.jpg, while the name was file.JPG (case sensitive). These doesn’t seemed to be a problem when I tested the application locally.

So my problem is, that loading external swfs is still not working when I upload my files to a host. I can’t find a solution for this.

Thank you for taking the time, I appreciate any kind of help, comment.

8194 posts Community Moderator
  • Attended a Community Meetup
  • Community Moderator
  • Has been a member for 6-7 years
  • United Kingdom
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Won a Competition
  • Contributed a Blog Post
  • Beta Tester
  • Bought between 50 and 99 items
+4 more
MSFX Volunteer moderator says

is the xml file loading?

do you have a link I can try?

133 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Europe
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
sekler says

Thanks MSFX ! Seems like it’s working now. Here’s the link: http://www.seklerflash.com/ I uploaded the correction, now I’m waiting for the approval.

8194 posts Community Moderator
  • Attended a Community Meetup
  • Community Moderator
  • Has been a member for 6-7 years
  • United Kingdom
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Won a Competition
  • Contributed a Blog Post
  • Beta Tester
  • Bought between 50 and 99 items
+4 more
MSFX Volunteer moderator says
Thanks MSFX ! Seems like it’s working now. Here’s the link: http://www.seklerflash.com/ I uploaded the correction, now I’m waiting for the approval.

yeah it loaded here…

if you get the same issue again check using Firebug or Safari’s activity panel to see what the incorrect urls (404s) are :)

nice file ;)

133 posts
  • Bought between 10 and 49 items
  • Europe
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
sekler says

Thank you for the hints, MSFX . :)

I’m just wondering if there’s a way to speed up the process, since all I have changed is an XML file, no detailed reviewing is needed and it’s important to have a working preview when the file is recent.

If there isn’t, I consider my problem solved, so the thread can be closed. Thank you :)

by
by
by
by
by
by