357 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 3 years
  • Has referred 1+ members
  • Has collected 100+ items on Envato Market
  • Located in Europe
+1 more
-bianca- says

That’s pretty much impossible. I’m trying to run Chrome on bluestack but so far without any luck. Also a simulator but you have to download it. Initially for testing apps. Will let you know if it will work.

357 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 3 years
  • Has referred 1+ members
  • Has collected 100+ items on Envato Market
  • Located in Europe
+1 more
-bianca- says

Thought, I’d give this thread a bump as I am not able to help due to lack of js and platform (..android) knowledge. All I can say is that there seem more issues in relation to the menu/bootstrap/android subject. No workable solution though :-(
Anyone?

203 posts
  • Has sold $40,000+ on Envato Market
  • Made it to the Authors' Hall of Fame
  • Contributed a free file of the month
  • Has been part of the Envato Community for over 2 years
+3 more
ikaruna says

That simulator is pretty interesting, still it’s slow, if you really want to get to the bottom of this , you can install Eclipse, Android SDK & Development tools, theoretically you can test it on your local simulator.

1502 posts
  • Has referred 1+ members
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Made it to the Authors' Hall of Fame
+2 more
OriginalEXE says

Ok after 3 hours of fighting with ports and drivers, I managed to install the debugging tool. It’s very cool :)

But, the sad part is I can’t figure out what is wrong.

I tried deleting some html parts, tried changing z-index, I unbinded click events of your scripts but nothing.

It seems like there is a point at the website where the nav stops working, but not the whole nav at once, each li one by one. That’s why I think something is wrong with either your calculation in some js or there is a div that is coming over the nav, probably the first as I tried deleting everything but nav and the main container, to which I assigned height fro scrolling, and still the same.

If anyone has any idea, I can test it, the tools are amazing.

742 posts
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Located in United Kingdom
+7 more
josweb says

Ok after 3 hours of fighting with ports and drivers, I managed to install the debugging tool. It’s very cool :)

But, the sad part is I can’t figure out what is wrong.

I tried deleting some html parts, tried changing z-index, I unbinded click events of your scripts but nothing.

It seems like there is a point at the website where the nav stops working, but not the whole nav at once, each li one by one. That’s why I think something is wrong with either your calculation in some js or there is a div that is coming over the nav, probably the first as I tried deleting everything but nav and the main container, to which I assigned height fro scrolling, and still the same.

If anyone has any idea, I can test it, the tools are amazing.

How kind of you! I’m at a loss.. Is it then nothing to do with the scroll to jquery? Could you try it for me please if you remove the line – $(’.in’).collapse(‘hide’); // closes the bootstrap menu Many thanks :)

742 posts
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Located in United Kingdom
+7 more
josweb says
Hummm, it seems it may not be my code: https://github.com/twitter/bootstrap/issues/4550
1502 posts
  • Has referred 1+ members
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Made it to the Authors' Hall of Fame
+2 more
OriginalEXE says

Yeah just reading that, seems like it’s still a problem in newest version?

742 posts
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Located in United Kingdom
+7 more
josweb says

Yeah just reading that, seems like it’s still a problem in newest version?
I’ve found a few articles on it now. So, is there nothing I can do?

Helpful Information

  • Please read our community guidelines. Self promotion and discussion of piracy is not allowed.
  • Open a support ticket if you would like specific help with your account, deposits or purchases.
  • Item Support by authors is optional and may vary. Please see the Support tab on each item page.

Most of all, enjoy your time here. Thank you for being a valued Envato community member.

Post Reply

Format your entry with some basic HTML. Read the Full Details, or here is a refresher:

<strong></strong> to make things bold
<em></em> to emphasize
<ul><li> or <ol><li> to make lists
<h3> or <h4> to make headings
<pre></pre> for code blocks
<code></code> for a few words of code
<a></a> for links
<img> to paste in an image (it'll need to be hosted somewhere else though)
<blockquote></blockquote> to quote somebody

:grin: :shocked: :cry: Complete List of Smiley Codes

by
by
by
by
by
by