33 posts
  • 7 Years of Membership
  • Affiliate Level 3
  • Collector Level 4
  • Exclusive Author
Steve
says

I have been trying to open these pages for a while but they keep giving me:

PAGE NOT FOUND

http://themeforest.net/category/html-templates

and

http://themeforest.net/category/site-templates

PAGE NOT FOUND

The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

I have already sent a message to support.

342 posts
  • 6 Years of Membership
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 6
  • Collector Level 1
+7 more
reidknorr
says

I have the same trouble… I am sure they will come along with a quick fix…

578 posts
  • 9 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Australia
  • Author Level 1
+6 more
ryan
says

Hey guys! My bad… just deployed a fix. I must remind myself not to deploy redirects until the proper recategorisation is done :) Sorry about that.

33 posts
  • 7 Years of Membership
  • Affiliate Level 3
  • Collector Level 4
  • Exclusive Author
Steve
says
Hey guys! My bad… just deployed a fix. I must remind myself not to deploy redirects until the proper recategorisation is done :) Sorry about that.

Hey Ryan, thanks for fixing it!

Keep up the good work! 8)

85 posts Wordpress Developer
  • Top Monthly Author
  • Weekly Top Seller
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 7
+8 more
plexdesigns
says
Hey guys! My bad… just deployed a fix. I must remind myself not to deploy redirects until the proper recategorisation is done :) Sorry about that.

Hello Ryan I’ve noticed that there’s a lot of numbering on the page navigation of the 1st page of site templates page. However, when I go to Page 2 it works fine.

Please look into this and keep up the great work. :)

Thanks, Joefrey

85 posts Wordpress Developer
  • Top Monthly Author
  • Weekly Top Seller
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 7
+8 more
plexdesigns
says

Thanks for fixing. :)

323 posts
  • 8 Years of Membership
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 5
  • Collector Level 4
+7 more
shadow66142000
says

I’m still getting an error on the first link in the original post. This link is also giving me “page not found”

http://themeforest.net/faq/selling

I contacted support a couple of weeks ago about the FAQ

80 posts
  • 6 Years of Membership
  • Author Level 2
  • Collector Level 2
  • Denmark
+1 more
mads
says
I’m still getting an error on the first link in the original post. This link is also giving me “page not found”

http://themeforest.net/faq/selling

I contacted support a couple of weeks ago about the FAQ

The URLs have been changed.

http://themeforest.net/category/html-templates is now http://themeforest.net/category/site-templates . My guess would be that the FAQ URL has been changed too.

323 posts
  • 8 Years of Membership
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 5
  • Collector Level 4
+7 more
shadow66142000
says

I don’t believe so. You will find the link at the bottom of this page.

http://themeforest.net/page/author_program

by
by
by
by
by
by