2 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 5 years
  • Has collected 100+ items on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
davidcosgrove says

Hi, I’m building an Allergy Community with Huddle. When you click on the “Create an Account” blue button on the homepage – http://davidcosgrovesandbox.com/ritasallergycommunity/ – it pops up and displays the contents of the home page instead of the registration options. I don’t know why it’s doing this. Anyone have any idea what’s up? This is very frustrating and the theme author has gone MIA , no support at all. Thanks very much for your help.

441 posts
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $1,000+ on Envato Market
  • Has collected 50+ items on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
+4 more
pixelnourish says
The button itself is linking here:
http://davidcosgrovesandbox.com/ritasallergycommunity/?w-iframe=1

Not sure how setting this up works, but it seems you’re mearly pointing to the wrong place?

Hope that helps in any way.

894 posts
  • Has sold $1,000+ on Envato Market
  • Has referred 1+ members
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 3 years
+5 more
infuse01 says

The Author of your theme runs a support forum. Did you asked your question there? As seeing him on twitter lately being active I guess he simply don’t know about your support request? Just a though…

But anyway, I’m quite sure there must be something in the documentation how to setup this part. As I can see in the theme-demo the button should link to something like: http://huddle.themedemo.net/register/?w-iframe=1

You probably want to change the URL with your one.

2 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 5 years
  • Has collected 100+ items on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
davidcosgrove says

Hi, Thanks for your help! Yes I posted my question there – it’s been over a week since I posted it and there has been no response at all, so I contacted ThemeForest support and they recommended I ask my question in their own forum. I haven’t seen anything in the settings for what I need, hopefully this can get fixed – it’s holding up the launch of a site. Thanks again for your help.

by
by
by
by
by
by