1429 posts Determined to give you nothing but the best!
  • Elite Author
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Has been a member for 3-4 years
  • Exclusive Author
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Referred between 50 and 99 users
+3 more
mrcharlesbrown says

I tried to sign in to my account using IE and this message keep showing up ‘Username can’t be blank, Password can’t be blank, and Incorrect username or password.’ It works nicely with Firefox and Chrome.

Can someone look into it.

Thank you!

1161 posts
  • Author had a File in a Mini Bundle
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Won a Competition
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Malawi
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Has been a member for 2-3 years
  • Grew a moustache for the Envato Movember competition
  • Referred between 10 and 49 users
+2 more
chiccosinalo says

maybe if you provide the version of the IE it could also help. nice catch

1429 posts Determined to give you nothing but the best!
  • Elite Author
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Has been a member for 3-4 years
  • Exclusive Author
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Referred between 50 and 99 users
+3 more
mrcharlesbrown says

I am using version 10 (10.0.9200.16540).

97 posts
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
  • Referred between 1 and 9 users
  • Bought between 1 and 9 items
  • Hungary
Hekia says

Why do you want to use IE? :D
anyway it works for me and the version is same.

1429 posts Determined to give you nothing but the best!
  • Elite Author
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Has been a member for 3-4 years
  • Exclusive Author
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Referred between 50 and 99 users
+3 more
mrcharlesbrown says

Why do you want to use IE? :D anyway it works for me

Well, I was trying to process an upload using Chrome and it was very slow to load Graphicriver page which is kind of awkward. I re-started my system and still the same with Firefox. So I tried to sign in using IE and surprisingly couldn’t sign in. I got scared and thought that something might have happened to my account and try using Firefox to sign in and it went well.

I don’t know if someone else is experiencing this strange sign-in bug or is it only me.

4377 posts
  • Beta Tester
  • Attended a Community Meetup
  • Community Ambassador
  • Contributed a Blog Post
  • Has been a member for 1-2 years
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Grew a moustache for the Envato Movember competition
  • Bought between 10 and 49 items
+4 more
Dzinc says

Hi mrcharlesbrown, have you tried clearing IE’s cache and restarting the browser? If the issue persists, please post a screenshot so we can have a visual reference of what is happening. Thanks!

by
by
by
by
by
by