10 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 4 years
  • Has collected 50+ items on Envato Market
Pontus
says

Hello!

Just wanted to say that there is a bug in the system: http://imgur.com/pHy2Cwu

Cheers Pontus

2468 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 6 years
  • Has sold $100+ on Envato Market
  • Has referred 100+ members
  • Has been a beta tester for an Envato feature
+3 more
digitalimpact
says

Those aren’t images, it’s a web font :)

It looks like that because it failed to load for you that time, it can happen. Try a forced refresh to check, I see it working fine.

23 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 2 years
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has collected 50+ items on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
DazeinCreative
says

Having the same issues in FireFox.

49 posts
  • Located in Australia
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Member of the Envato Team
  • Joined an Envato Football competition
+2 more
rnsloan
Envato team
says

Thanks for reporting this.

We have just updated the site fonts. Could you let us know if you are still having the same problem.

Thanks, Rowan

10 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 4 years
  • Has collected 50+ items on Envato Market
Pontus
says

Thanks for reporting this.

We have just updated the site fonts. Could you let us know if you are still having the same problem.

Thanks, Rowan

Yupp, the bug was fixed but is now back in the latest update on the site. :/

by
by
by
by
by
by