7 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 3 years
marcS6 says

Good Day Everyone;

Hi there! i have a MediaPress Theme and i'm creating/adding sub sites: example of this is: http://www.loudounstyle.com/events/. My main concern is when i post, the images wont show up in slider but the images are successfully uploaded. But when i try Twenty Ten theme the images works find. Is there something i miss to configure? Please help me out guys..your help is highly appreciated..thanks and more power
3319 posts
  • Provided great contribution to our forums
  • Nominated Community Superstar of the month
  • Helps us moderate the forums
  • Has been part of the Envato Community for over 5 years
+18 more
dtbaker Moderator says

Have you tried contacting the author of the template?

Did you purchase this template from themeforest?

7 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 3 years
marcS6 says

Hi dtbaker! thanks for your reply…Yes i purchase this in themeforest…DDStudios. I’m really sad on this problem i’m stuck on this for a week now…your help would be great..thanks

Helpful Information

  • Please read our community guidelines. Self promotion and discussion of piracy is not allowed.
  • Open a support ticket if you would like specific help with your account, deposits or purchases.
  • Item Support by authors is optional and may vary. Please see the Support tab on each item page.

Most of all, enjoy your time here. Thank you for being a valued Envato community member.

Post Reply

Format your entry with some basic HTML. Read the Full Details, or here is a refresher:

<strong></strong> to make things bold
<em></em> to emphasize
<ul><li> or <ol><li> to make lists
<h3> or <h4> to make headings
<pre></pre> for code blocks
<code></code> for a few words of code
<a></a> for links
<img> to paste in an image (it'll need to be hosted somewhere else though)
<blockquote></blockquote> to quote somebody

:grin: :shocked: :cry: Complete List of Smiley Codes

by
by
by
by
by
by