349 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years
al_m473 says

I am trying to set up the ‘looped slider’ by Nathan Searles on my local wp test system. The slider now works in FF but not in IE7 .

anyone know what to do?

Al

1799 posts
  • Has been a member for 5-6 years
  • Germany
  • Exclusive Author
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars
  • Microlancer Beta Tester
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred between 1 and 9 users
BroOf says
I am trying to set up the ‘looped slider’ by Nathan Searles on my local wp test system. The slider now works in FF but not in IE7 .

anyone know what to do?

Al

Is there an error warning in IE?

349 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years
al_m473 says

no there is no error message or warning

nothing

Al

349 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years
al_m473 says

are there any tutorials on the net on installing a jquery slider into wordpress?

do you do it the same as in an html template or is it done differently? I think that it is what I have done, but it does not work in IE7

Al

2317 posts
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Author had a Free File of the Month
  • Bought between 10 and 49 items
  • Europe
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 100 and 199 users
+1 more
CreativeMilk says

this is probably a simple error, look for an extra , in the code(probably in the option section.

Example $(#slider).coolslider({ width: 948, height: 220, });

As you can see there’s an , afther the height, all browsers will do there thing but in IE it will not work(most of the time)

And if you can send us an link to the file, this will help us

349 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years
al_m473 says

thanks Mark

will take a close look at the code

been unavailable for the past few days so back at it now

I think my code is the same as I use in an HTM online version, but cannot send a link, it is a test localhost wordpress system I am using, it is not online

will flail away at it

Al

349 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years
al_m473 says

restarted at the beginning with the WP code w/o the slider code, then re-installed the looped slider code and it worked. not sure why or what I did this time that I didn’t do last time but I must have done something different. that is frustrating.

Al

by
by
by
by
by
by