no-thumbnail
Babetteleertouwer Recent Posts Threads Started
2 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
Babetteleertouwer says

I’m installing my first purchased theme from themeforest and I have a strange error. I installed a new fresh version of wordpress. Uploaded the new theme in wp-admin and actived it. The front-end is empty with posts so it looks strange but the theme is working. Everything fine so far.

But when I login to wp-admin and I click on the new menu item ‘Theme options’ it looks like a stylesheet is missing. Everything works but it is all black and white and it looks ugly.

I’ve downloaded the theme mag.press ecommerce.

3069 posts
  • Has been a member for 6-7 years
  • Won a Competition
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred between 50 and 99 users
  • Exclusive Author
  • Romania
wickedpixel says

You need to ask that question in the Comments area of the file you bought OR contact directly the author. Here is a general forum for the marketplace.

no-thumbnail
Babetteleertouwer Recent Posts Threads Started
2 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
Babetteleertouwer says

You need to ask that question in the Comments area of the file you bought OR contact directly the author. Here is a general forum for the marketplace.

okay thanks

407 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Europe
  • Has been a member for 2-3 years
PaddyTaylor says

Does it look vaguely like the style of the demo of the theme just with less content or does it look completely nothing like it? Got a Link?

You know a WP theme will not look like the demo by default? A WP theme is just a style for the blog until you upload dummy XML content to or manually populate it then it might start looking more like what you want.

Good luck

by
by
by
by
by
by