510 posts
  • Beta Tester
  • Bought between 10 and 49 items
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Microlancer Beta Tester
  • Referred between 1 and 9 users
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
pxt says

Then it must be something to do with my database or php install.

@Altrea or @Dhruv could you upload a MySQL dump of the database you created, if you didn’t import my dump?

(http://support.modwest.com/content/6/54/en/how-do-i-export-and-move-my-database-tables-between-servers-or-copy-databases.html)

Thanks for all the help!

409 posts
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • India
Dhruv says

Though i tested the script with your MySQL dump, just now i created a new database and tested it again, it works like a charm.

You can download the file/SQL dump from here http://images.idhruv.com/pexat.rar

2 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
Altrea says

I have imported your .sql file to create the database.

510 posts
  • Beta Tester
  • Bought between 10 and 49 items
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Microlancer Beta Tester
  • Referred between 1 and 9 users
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
pxt says

Turns out it is my local server. I tested it on a remote dev server and all is fine. Now I need to figure out what is wrong with my local server setup. Any ideas where to start looking!?

by
by
by
by
by
by