1118 posts
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 2 years
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has referred 100+ members
+2 more
TanyDi says

From about 6 months I have problems using Chrome on Graphicriver marketplace:

1. On dashboard and item comments page Reply button doesn’t work

2. On portfolio page Sort button doesn’t work

3. On item pages Facebook and Google+ buttons can be seen and Twitter and Pinterest buttons work not properly. More information link in buyer rating doesn’t work.

These problems don’t exist on Photodune and I use my PD profile to answer the comments.

On Videohive marketplace Video preview button doesn’t work, just open the same page on new window.

Using Firefox browser I have no problems but I like Chrome more that’s why I want to fix the problem. My Chrome is Version 27.0.1453.116 m and last month I reinstalled Win7.

Do you have any ideas where is the problem?

1253 posts
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $40,000+ on Envato Market
  • Has collected 100+ items on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
+2 more
Demorfoza says

I don’t encounter any of this problem. Do you use any plugins with Chrome?

1118 posts
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 2 years
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has referred 100+ members
+2 more
TanyDi says

I don’t encounter any of this problem. Do you use any plugins with Chrome?

I have some extensions as Tampermonkey for scripts. But the main question is why everything works in Photodune and in Graphicriver I have problems with the same browser.

1253 posts
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $40,000+ on Envato Market
  • Has collected 100+ items on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
+2 more
Demorfoza says

Like I said, it all works fine for me, with Chrome on Win7.

Did you have the same problem and same plugins before reinstalling Win7? This isn’t hardware issue.

And forgive me, but I have to ask – did you try to clear cookies? ;)

1118 posts
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 2 years
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has referred 100+ members
+2 more
TanyDi says

Like I said, it all works fine for me, with Chrome on Win7.

Did you have the same problem and same plugins before reinstalling Win7? This isn’t hardware issue.

And forgive me, but I have to ask – did you try to clear cookies? ;)

As I wrote I have these problems from 6 months or more with old and new Win7. Everything started with problems with social buttons on item pages but cos it happened only on a few pages I thought that it is something connected with internet and loading of pages. Later this problem appeared on every item details page but on item comments page all social buttons can be seen. About cookies I clean them time to time of course :-) At this moment I can’t find logical explanation why on Graphicriver I have problems and on PD I have no one. And why video preview button on Videohive doesn’t work.

1243 posts
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has collected 50+ items on Envato Market
+4 more
SomethingDesign says
Try to use CCleaner to clean up all your temps, cookies, sesions and registry. Sometimes do miracles with windows and browsers. You can download from here. It’s free. http://download.cnet.com/CCleaner/3000-18512_4-10315544.html?part=dl-&subj=dl&tag=button
1815 posts
  • Provided great feedback to improve the user experience on Envato Market
  • Contributed a free file of the month
  • Has sold $1,000+ on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
+12 more
SamBerson says

Try to use CCleaner to clean up all your temps, cookies, sesions and registry. Sometimes do miracles with windows and browsers. You can download from here. It’s free. http://download.cnet.com/CCleaner/3000-18512_4-10315544.html?part=dl-&subj=dl&tag=button

Used this in the past, and it’s very good.

1118 posts
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 2 years
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has referred 100+ members
+2 more
TanyDi says


Try to use CCleaner to clean up all your temps, cookies, sesions and registry.
Used this in the past, and it’s very good.

Yes, I used it a few months ago but it didn’t help in this case. When I reinstalled Win7 I began from zero I mean that Chrome was with new installation too but the problems were the same.

284 posts
  • Has referred 1+ members
  • Has sold $1,000+ on Envato Market
  • Has collected 1+ items on Envato Market
  • Had an item featured in an Envato Pack
+3 more
unlockedart says

I have these same problems, I also noticed that it is hard to scroll when uploading a file to select options in the boxes of what files types are included. But yes TanyDi, i have been experiencing the same problems on a mac so not just win7

43 posts
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $40,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has collected 10+ items on Envato Market
+4 more
Unicogfx says

I have the same problems :(

by
by
by
by
by
by