61 posts
  • United States
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • Exclusive Author
mbianchi27 says

I am exporting a Quicktime Movie from After Effects CS4 , but I am not getting any sound. The video plays, there is just no sound.

I have searched all over looking for a solution, but cannot find anything. Can someone help me figure this out!

3135 posts
  • Beta Tester
  • Bought between 500 and 999 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United States
  • Won a Competition
Daniel_R says

Hey bianchient!

Make sure (just in case) that you are also clicking “export audio” on the bottom on the render settings window.

Here is a preview pic to help you out: http://screencast.com/t/n8F2SBTV4t

Make sure (if your video has audio) you didnt, by an accident, mute the audio on the composition panel.

here is the preview image: http://screencast.com/t/8uSKy0rcI

Hope this helps

61 posts
  • United States
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • Exclusive Author
mbianchi27 says

I do in fact check the audio output box and the movie is built in layers with an MP3 , but it still doesn’t seem to be outputting the audio.

This is driving me nuts!

3771 posts After Effects Templates
  • Elite Author
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Referred between 500 and 999 users
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Exclusive Author
+4 more
miseld says

Did you check is sound “turned on” in layer?

61 posts
  • United States
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • Exclusive Author
mbianchi27 says

yes, the file exports as a swf, audio and all, no problem. When I try to export it as a Quicktime Movie, the video comes out great, but there is no audio to it.

3771 posts After Effects Templates
  • Elite Author
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Referred between 500 and 999 users
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Exclusive Author
+4 more
miseld says

yes, the file exports as a swf, audio and all, no problem. When I try to export it as a Quicktime Movie, the video comes out great, but there is no audio to it.

Check details (settings) 101% you need to tick something in options

61 posts
  • United States
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Sold between 1 and 100 dollars
  • Exclusive Author
mbianchi27 says

Check details (settings) 101% you need to tick something in options

I checked everything and don’t see what I am missing. If at all possible, is there someone I can send my AE file to that can export it as a Quicktime movie, since I can’t figure it out why the audio isn’t exporting with the movie?

Thanks

3135 posts
  • Beta Tester
  • Bought between 500 and 999 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United States
  • Won a Competition
Daniel_R says


Check details (settings) 101% you need to tick something in options

I checked everything and don’t see what I am missing. If at all possible, is there someone I can send my AE file to that can export it as a Quicktime movie, since I can’t figure it out why the audio isn’t exporting with the movie?

Thanks

Send it to me, dr[at]zonadearte.org

by
by
by
by
by
by