505 posts
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $100+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Located in United States
+4 more
CraigSnedeker says

http://www.freewebs.com/sdtestdummy/

If you go there in Firefox, it looks perfect. If you go there in IE, there’s a huge chunk of the background content image missing. Any ideas why?

26 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 5 years
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Located in United Kingdom
buggerlugs says

I’m no expert but it seems to me, this is the source of the problem;

fw-blockContainer {background: transparent url(http://www.freewebs.com/sdtestdummy/templates/nineAMv2/content.png) repeat-y;}

maybe try removing the transparent bit or something?

505 posts
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $100+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Located in United States
+4 more
CraigSnedeker says

Thanks, but that didn’t work :(

505 posts
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $100+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Located in United States
+4 more
CraigSnedeker says

bump

364 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 5 years
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $40,000+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
+4 more
chrisfay says

Maybe I’m missing something, but it looks the same in FF 3 , ie7, and ie6 – can you post a screenshot?

478 posts
  • Has referred 1+ members
  • Has sold $1,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has collected 50+ items on Envato Market
+4 more
kevinsturf says

it works fine for me.

4335 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 6 years
  • Has referred 1+ members
  • Has sold $1,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
+10 more
Reaper-Media says

Just lettin’ ya know, it works fine on the iPhone ;)

505 posts
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $100+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Located in United States
+4 more
CraigSnedeker says

Darn myself. LOL I applyed another template for a video tutorial, the one with the problem isn’t on there right now. Applying now, check again and tell me if you know how to fix it.

505 posts
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $100+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Located in United States
+4 more
CraigSnedeker says

Anyone?

741 posts
  • Had an item featured on Envato Market
  • Won a Most Wanted contest
  • Has been part of the Envato Community for over 5 years
  • Has sold $40,000+ on Envato Market
+4 more
Orbital_Themes says

Actually the layout is pretty messed up. FF and Safari seem to loose upper parts of content background. You have tried to give h2#fw-smalltitle 61px of height, but it’s an inline element. If you want it to have height you need to change its display to inline-block. This should fix the FF/Safari problem.

I recommend revising box model: page wrapper has 951px of width and the h2#fw-smalltitle has 951px + 13px of padding on each side, that makes it 977px wide. Also when you calculate paddings and heights of header elements you will end up with a result higher than 120px of header height. Try fixing those first and see how this works in IE.

by
by
by
by
by
by