552 posts
  • Bought between 100 and 499 items
  • Canada
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 100 and 199 users
OurWebMedia says

Hello,

I am wondering if someone could help me… Running into a slight problem with some coding on a template and wonder if someone could help.

In firefox, looks fine: http://easycaptures.com/fs/uploaded/210/2389137029.png

In Internet Explorer horrible: http://easycaptures.com/fs/uploaded/210/0339694114.png

Search Bar coding <li class="search"> <form action="http://www............/clients/domainchecker.php" method="post"> <input name="token" type="hidden" value="bdfbb9e32bb38da58154e81f4d12dddf4aaedc89" /> <input name="direct" type="hidden" value="true" /> <input name="domain" size="" type="text" /> <select name="ext" class="name"> <option>.com</option> <option>.net</option> <option>.org</option> <option>.ca</option> <option>.info</option> <option>.us</option> <option>.biz</option> <option>.name</option> </select> <input title="search" class="searchBtn" src="images/search.png" type="image" /> </form> </li>

CSS code #main_container div.topportion ul li.search{ width:235px; background:url(../images/search_bg.png) no-repeat 0 0; padding:0 0 0 10px; margin:10 0 0 36px; } #main_container div.topportion ul li.search input{ padding:0px 0 0 3px; margin:6px 0 6px 6px; width:115px; float:left; height:19px; border:0px; font:normal 12px/19px "Century Gothic", Arial, Helvetica, sans-serif; color:#747474; background-color:#000000; } #main_container div.topportion ul li.search input.searchBtn{ width:25px; height:25px; border:none; cursor:pointer; float:right; margin-top:4px; margin-left:10px; background-color:inherit; } #main_container div.topportion ul li.search select.name{ width:60px; height:20px; border:none; cursor:pointer; margin-top:5px; margin-left:0px; background-color:inherit; color:#666; }

My question is: how come this doesn’t align in IE but works fine in FF? Can someone help me resolve my issue of the “go” button (search)... Also, I noticed my background-color=inherit code seems to go wonkers in IE as well… Can these issues be resolved?

Thanks a lot for any help.

by
by
by
by
by
by