16 posts
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $40,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has collected 100+ items on Envato Market
+5 more
bryandrake says

we’ve transcoded the entire video preview library from FLV to H.264

I can’t imagine how long that took…

10 posts
  • Has sold $1,000+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 5 years
sumedh says

this is the best thing, better than the removal of watermark thing ;-) i always wanted to check out videos on my mobile. i have been able to do that for the past few days :-)

50 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 2 years
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
+1 more
zhisheng says

Good news

7592 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 5 years
  • Has sold $40,000+ on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Located in Europe
+5 more
doru says


we’ve transcoded the entire video preview library from FLV to H.264
I can’t imagine how long that took…

more like how much they pay. :) I’m assuming they used Amazon transcoding service.

387 posts
  • Has sold $40,000+ on Envato Market
  • Made it to the Authors' Hall of Fame
  • Joined an Envato Football competition
  • Has collected 50+ items on Envato Market
+3 more
motionvids says

Guys, I’m experiencing some ‘trouble’ lately with the new video player. Sometimes when I click on the triangular play button, the video doesn’t popup in a box. It instead takes me to an entire new web page with a different type of video player. The rest of the page remains black and the video plays in an entirely new player.

It just happened with this item. It took me to this page: http://0.s3.envato.com/h264-video-previews/8d2df11a-0d0b-11e3-b510-005056923f83/365032.mp4

When I clicked the play button later on it popped up the box like it would normally do. It has happened to me before with other items. The problem with this is that clicking the play button actually takes you off of VideoHive and basically drives away traffic from the website.

Has anyone else experienced something similar lately?

I’m on Mountain Lion and Chrome.

42 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 3 years
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has collected 50+ items on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
+1 more
Lamaci says

I render my video with 2 mbps and he has 16 mb. It’s ok for upload? Thank you for answer :)

Regards, Lamaci

AmigoProductions
AmigoProductions Recent Posts Threads Started
143 posts
  • Has sold $5,000+ on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has referred 50+ members
+2 more
AmigoProductions says

@motionvids, I’ve had the same issue with several items in the past few days.. It’s quite annoying actually. I also use Chrome..

Stuck_in_the_Basement
Stuck_in_the_Basement Recent Posts Threads Started
468 posts
  • Member of the Envato Team
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Had an item featured on Envato Market
+9 more
Stuck_in_the_Basement Envato team says

Guys, I’m experiencing some ‘trouble’ lately with the new video player. Sometimes when I click on the triangular play button, the video doesn’t popup in a box. It instead takes me to an entire new web page with a different type of video player. The rest of the page remains black and the video plays in an entirely new player.

It just happened with this item. It took me to this page: http://0.s3.envato.com/h264-video-previews/8d2df11a-0d0b-11e3-b510-005056923f83/365032.mp4

When I clicked the play button later on it popped up the box like it would normally do. It has happened to me before with other items. The problem with this is that clicking the play button actually takes you off of VideoHive and basically drives away traffic from the website.

Has anyone else experienced something similar lately?

I’m on Mountain Lion and Chrome.

+1 I’ve had the same thing happen to me a couple of times. I’m using Chrome on a PC.

15 posts
elysesimone says

Are we all having the same problem?

by
by
by
by
by
by