2337 posts
  • Affiliate Level 5
  • Author Level 6
  • Collector Level 2
  • Trendsetter
+7 more
CreativeMilk
says

Just got me an new pc and wanted to install the os, but it doesn’t boot, i have checked the bios and set the 1e boot device to the dvd player and it still dont work. I have search on google but i cant find any solutions.

I have used a couple of windows 7 and windows xp versions(and no i’am not going to install linux)

thanks

536 posts
  • Affiliate Level 3
  • Author Level 5
  • Collector Level 4
  • Croatia
+2 more
darius9000
says

faulty hardware?

2337 posts
  • Affiliate Level 5
  • Author Level 6
  • Collector Level 2
  • Trendsetter
+7 more
CreativeMilk
says

I really dont know, i hope not

536 posts
  • Affiliate Level 3
  • Author Level 5
  • Collector Level 4
  • Croatia
+2 more
darius9000
says

my first thought was “faulty hardware”. check it part by part.

2337 posts
  • Affiliate Level 5
  • Author Level 6
  • Collector Level 2
  • Trendsetter
+7 more
CreativeMilk
says

I get the message:

“please select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key”

4483 posts ThemeForest Senior Reviewer
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 6
  • Collector Level 3
  • Envato Team
+14 more
Ivor
Envato team
says

There you go Mark the fast solution 8) hope that helps

2337 posts
  • Affiliate Level 5
  • Author Level 6
  • Collector Level 2
  • Trendsetter
+7 more
CreativeMilk
says

LOL , i have seen it but i am not an apple person

715 posts
  • Author Level 2
  • Collector Level 2
  • Exclusive Author
  • Belgium
+1 more
Hy-Studio
says
There you go Mark the fast solution 8) hope that helps

LOL :D

No seriously Mark, check if your jumpers are correctly placed, remove the cables and plug them back in. I see these problems almost every day on my daytime job and in most of the cases the cable wasn’t pluged in enough or something like that.

2337 posts
  • Affiliate Level 5
  • Author Level 6
  • Collector Level 2
  • Trendsetter
+7 more
CreativeMilk
says

jumpers are correct(default) and i have checked the cabels but i still got that message

715 posts
  • Author Level 2
  • Collector Level 2
  • Exclusive Author
  • Belgium
+1 more
Hy-Studio
says

What kind/brand of hardware did you buy?

by
by
by
by
by
by