74 posts
  • Elite Author
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Microlancer Beta Tester
+3 more
xFxDesigns says

I Think Its More Of A “Browser Thing”, Mozzila And Opera Are Fine For Me But Chrome Gives This Result

http://videohive.net/item/login-a-minimal-presentation-/3683715 VideoHive Preview , http://www.youtube.com/watch?v=7bkuhGiofFE&hd=1 Youtube Preview .
1686 posts aspire to create - create to inspire
  • Elite Author
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Bought between 50 and 99 items
  • Referred between 10 and 49 users
  • Germany
+1 more
Creattive says

this preview just stops after around 2/3rd of the playback:

http://videohive.net/item/infinite-3d-flight-through-fantasy-plants/3496536?sso?WT.ac=portfolio_item&WT.seg_1=portfolio_item&WT.z_author=CINEMULTIC

Also I’ve recognized a color shift in bright projects. For example in my clean rotation logo, the shadow on the ground is not visible anymore with new player.

12 posts
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Referred between 1 and 9 users
  • Bought between 50 and 99 items
  • Attended a Community Meetup
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • Australia
EmperorVFX says

Hey Guys, I’m also having similar problems – I’m experiencing a horrible blueish tint to all my videos when played through Google Chrome Version 24.0.1312.56 m.

Everything looks blown out and horrible. Firefox and IE seem to be fine. I would suggest rolling-back to the previous player until all these bugs are sorted.

12 posts
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Referred between 1 and 9 users
  • Bought between 50 and 99 items
  • Attended a Community Meetup
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • Australia
EmperorVFX says

I’ve also noticed that the player has issues resizing itself, if it was opened when the browser window is scaled down – this happens in both Chrome and Firefox.

Even more disturbing (and this just started happening a moment ago, but when I click on the ‘Video Preview’ button in IE (9.0.8112.16421) it won’t launch the video at all – instead it opens the page again in a new tab :(

594 posts THINK DIFFERENT
  • Elite Author
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Won a Competition
  • Has been a member for 5-6 years
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Author had a Free File of the Month
  • Exclusive Author
  • Australia
+2 more
Generator says

Even more disturbing (and this just started happening a moment ago, but when I click on the ‘Video Preview’ button in IE (9.0.8112.16421) it won’t launch the video at all – instead it opens the page again in a new tab :(

This tends to happen when everything from the CDN hasn’t loaded. Sometimes it’s too slow IMHO.

302 posts
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • Microlancer Beta Tester
  • Bought between 1 and 9 items
  • India
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
DarkLand says

Even p**n sites have a fast and bug free players :)

201 posts Marketplace Developer
  • Envato Staff
  • Envato Developer
  • New Zealand
  • Has been a member for 2-3 years
  • Bought between 1 and 9 items
madlep Dev says

I’ll have a look into some of these issues today.

If anyone is having problems with videos not playing, or stopping part way though, could you do the following for me:

- go to http://cloudharmony.com/speedtest

- under “What cloud services do you want to test?” check only “Cloud Storage”, then click on the “Select” link next to “Cloud Storage”. - Check only “Amazon S3’

- Click “Save”

- Under “What type of tests do you want to perform?”, select only “Download a few large files”

- Under “what service regions do you want to tests?”, select whichever region you are currently in

Run the test, then post results back here wrapped in an HTML pre tag. e.g:

Large File Download Tests
Service    Location    Time (secs)    # of Samples    Transferred (MB)    Min Mb/s    Max Mb/s    Std Dev    Median Mb/s    Avg Mb/s
Simple Storage Service (S3)    SG    11.04    1    0.48    0.35    0.35    0%    0.35    0.35
Simple Storage Service (S3)    JP    21.92    2    0.96    0.32    0.39    13.81%    0.39    0.35

I suspect the issues with videos not playing are due to bandwidth and/or the new player not buffering properly when bandwidth is low.

I’ll add bug tickets for the other issues people are seeing (blue tints etc), and get them looked at too.

1473 posts
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Russian Federation
  • Has been a member for 2-3 years
  • Exclusive Author
  • Referred between 10 and 49 users
  • Bought between 10 and 49 items
  • Grew a moustache for the Envato Movember competition
AndrVlad says

New player does not play first time open file in IE 8.0. As soon as preview fully buffered, closed and reopen it plays OK.

Chrome plays well.

Best Regards, Andrey

201 posts Marketplace Developer
  • Envato Staff
  • Envato Developer
  • New Zealand
  • Has been a member for 2-3 years
  • Bought between 1 and 9 items
madlep Dev says

Also, if you’re having trouble, try clearing your browser cache.

The old player is still running side by side, and it may be running instead.

1473 posts
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Russian Federation
  • Has been a member for 2-3 years
  • Exclusive Author
  • Referred between 10 and 49 users
  • Bought between 10 and 49 items
  • Grew a moustache for the Envato Movember competition
AndrVlad says

Also, if you’re having trouble, try clearing your browser cache. The old player is still running side by side, and it may be running instead.

Clearing cache helped. Thank you!

Best Regards, Andrye

by
by
by
by
by
by