84 posts Believe You Can , And You Are Half Way There
  • Has sold $250,000+ on Envato Market
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Had an item that was trending
  • Had an item that became a weekly top seller
+12 more
xFxDesigns
says

I Think Its More Of A “Browser Thing”, Mozzila And Opera Are Fine For Me But Chrome Gives This Result

http://videohive.net/item/login-a-minimal-presentation-/3683715 VideoHive Preview , http://www.youtube.com/watch?v=7bkuhGiofFE&hd=1 Youtube Preview .
2979 posts aspire to create - create to inspire
  • Had an item that became a weekly top seller
  • Became a Top 20 Author of the Month
  • Had an item that was trending
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
+13 more
Creattive
says

this preview just stops after around 2/3rd of the playback:

http://videohive.net/item/infinite-3d-flight-through-fantasy-plants/3496536?sso?WT.ac=portfolio_item&WT.seg_1=portfolio_item&WT.z_author=CINEMULTIC

Also I’ve recognized a color shift in bright projects. For example in my clean rotation logo, the shadow on the ground is not visible anymore with new player.

13 posts
  • Had an item that was trending
  • Had an item that became a weekly top seller
  • Located in Australia
  • Has sold $40,000+ on Envato Market
+8 more
EmperorVFX
says

Hey Guys, I’m also having similar problems – I’m experiencing a horrible blueish tint to all my videos when played through Google Chrome Version 24.0.1312.56 m.

Everything looks blown out and horrible. Firefox and IE seem to be fine. I would suggest rolling-back to the previous player until all these bugs are sorted.

13 posts
  • Had an item that was trending
  • Had an item that became a weekly top seller
  • Located in Australia
  • Has sold $40,000+ on Envato Market
+8 more
EmperorVFX
says

I’ve also noticed that the player has issues resizing itself, if it was opened when the browser window is scaled down – this happens in both Chrome and Firefox.

Even more disturbing (and this just started happening a moment ago, but when I click on the ‘Video Preview’ button in IE (9.0.8112.16421) it won’t launch the video at all – instead it opens the page again in a new tab :(

602 posts THINK DIFFERENT
  • Became a Top 20 Author of the Month
  • Had an item that became a weekly top seller
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
+10 more
Generator
says

Even more disturbing (and this just started happening a moment ago, but when I click on the ‘Video Preview’ button in IE (9.0.8112.16421) it won’t launch the video at all – instead it opens the page again in a new tab :(

This tends to happen when everything from the CDN hasn’t loaded. Sometimes it’s too slow IMHO.

313 posts
  • Has sold $1,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has collected 1+ items on Envato Market
  • Attended one of our Meetups around the world
+3 more
DarkLand
says

Even p**n sites have a fast and bug free players :)

239 posts Marketplace Developer
  • Has collected 1+ items on Envato Market
  • Member of the Envato Team
  • Located in New Zealand
  • Has been part of the Envato Community for over 3 years
madlep
Envato team
says

I’ll have a look into some of these issues today.

If anyone is having problems with videos not playing, or stopping part way though, could you do the following for me:

- go to http://cloudharmony.com/speedtest

- under “What cloud services do you want to test?” check only “Cloud Storage”, then click on the “Select” link next to “Cloud Storage”. - Check only “Amazon S3’

- Click “Save”

- Under “What type of tests do you want to perform?”, select only “Download a few large files”

- Under “what service regions do you want to tests?”, select whichever region you are currently in

Run the test, then post results back here wrapped in an HTML pre tag. e.g:

Large File Download Tests
Service    Location    Time (secs)    # of Samples    Transferred (MB)    Min Mb/s    Max Mb/s    Std Dev    Median Mb/s    Avg Mb/s
Simple Storage Service (S3)    SG    11.04    1    0.48    0.35    0.35    0%    0.35    0.35
Simple Storage Service (S3)    JP    21.92    2    0.96    0.32    0.39    13.81%    0.39    0.35

I suspect the issues with videos not playing are due to bandwidth and/or the new player not buffering properly when bandwidth is low.

I’ll add bug tickets for the other issues people are seeing (blue tints etc), and get them looked at too.

1607 posts
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has sold $40,000+ on Envato Market
  • Had an item featured in an Envato Bundle
  • Made it to the Authors' Hall of Fame
+7 more
AndrVlad
says

New player does not play first time open file in IE 8.0. As soon as preview fully buffered, closed and reopen it plays OK.

Chrome plays well.

Best Regards, Andrey

239 posts Marketplace Developer
  • Has collected 1+ items on Envato Market
  • Member of the Envato Team
  • Located in New Zealand
  • Has been part of the Envato Community for over 3 years
madlep
Envato team
says

Also, if you’re having trouble, try clearing your browser cache.

The old player is still running side by side, and it may be running instead.

1607 posts
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Has sold $40,000+ on Envato Market
  • Had an item featured in an Envato Bundle
  • Made it to the Authors' Hall of Fame
+7 more
AndrVlad
says

Also, if you’re having trouble, try clearing your browser cache. The old player is still running side by side, and it may be running instead.

Clearing cache helped. Thank you!

Best Regards, Andrye

by
by
by
by
by
by