352 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years
al_m473 says

Nivo Slider Demo

when I try to look at this site using FF 10 , then the demo never loads, is anyone else having this problem with FF? all I see is the loading gif going round and round.

Al

3420 posts
  • Elite Author
  • Sold between 250 000 and 1 000 000 dollars
  • Community Moderator
  • Bought between 100 and 499 items
  • Referred more than 2000 users
  • Has been a member for 4-5 years
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
+4 more
sevenspark Volunteer moderator says

It’s working great for me in FF 10 .0.1

352 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years
al_m473 says

thanks, guess I will delete it and re-install it, see if that clears it up

Al

352 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years
al_m473 says

no, that did not work, so needs more investigation

frustrated!

Al

352 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years
al_m473 says

I have another pc using windows and xp sp3, nivo slider works ok on that

both have FF10 .0.2 installed, one works, the other doesn’t

Al

80 posts
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Referred between 1 and 9 users
  • Bought between 1 and 9 items
  • Romania
novalex says

Works OK for me on FF 10 .0.2 as well. Check your extensions, might be a conflict…

352 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years
al_m473 says

dummy me, javascript got turned off somehow, and I never imagined that it would be that

turned it back on and everything is working OK now

Al

by
by
by
by
by
by