2 posts
  • 3 Years of Membership
  • Collector Level 2
  • United States
dperugi
says

I installed the $40 Origami theme and my top menu is not showing. I created the menu and add the menu pages, etc, but still no menu. The url is http://69.195.124.133/~theessf5/. Has anyone had the same problem with this theme? My ticket to Go Theme Team has not been seen.

1 post
  • Collector Level 1
  • United States
  • 4 Years of Membership
dexign
says

Although it is months later, I have just begun seeing this on a client’s site too. I maintain their site weekly and it has just happened in the last few days. Top menu gone, no signs of hack, nothing apparent in the dashboard to correct it. All menus look good in the dashboard.

Did you get your issue resolved? It is also interesting that the links to the go Theme Team support forum on ThemeForest are dead and even the image that is supposed to accompany that link is also dead. Only a missing image placeholder icon is shown. Does ThemeTeam have something embedded in their code that requires it to phone home in order to work?

1 post
  • 5 Years of Membership
  • Canada
  • Collector Level 3
dannykweb
says

Same problem here with the menu that has disappeared overnight, and no support anymore. Has anyone found something other than installing a menu plugin?

1 post
  • 3 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Collector Level 2
  • United States
nothin7
says

I noticed my menu disappeared when I upgraded my server from PHP 5.3 to 5.5. Downgrading to 5.3 restored the menu. I’m running Origami version 1.9.3, but I can’t update the theme because I’ve made way too many modifications (before realizing the importance of child themes). If someone finds the cure, so it works with 5.5, please let me know!

by
by
by
by
by
by