339 posts
  • United Kingdom
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • Referred between 1 and 9 users
StencilMedia says


Mavericks?! I guess there was only so many cats they could get through. I wonder what will be next in this new series… Goose, Cougar, Stinger, Jester, Viper, Iceman, Hollywood?

It’s places in America ;)

http://www.cultofmac.com/231409/os-x-mavericks-isnt-named-after-a-cat-its-named-after-a-dog/

Ah, right. I thought they were going for Top Gun characters.

2441 posts
  • Has been a member for 5-6 years
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred between 100 and 199 users
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
digitalimpact says

Waited a while to post in this thread, I guess now’s the time for my 2 cents.

Was trying to preview an image in Finder just now – it completely froze while trying to open Preview, and I had to force shutdown the Mac (aka hold down the power button, as Activiy Monitor couldn’t help poor Finder). I started it up again, only to find that none of the images in that folder are there anymore. 2000+ files, just vanished.

Oh, and Preview not only froze my Mac and lead to files lost… it is also soooo slow since Mavericks. Plus, that beach ball keeps showing up for a fraction of a second, in even the most basic scenarios, like switching a browser tab or hovering a bookmark… on a 2012 retina MBP with i7 and 16GB RAM… :|

I’m not liking Mavericks at all, Mountain Lion was much better. It’s the first time I’ve updated Apple software the second it was available, and it confirms my worries: I’ll never do this mistake again. :(

As much as I like the hardware and software from Apple, Mavericks is, since its launch, a big disappointment for me…

310 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Has been a member for 1-2 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • Exclusive Author
GroovingGecko says

Hmm, that’s strange. Maybe something else went wrong?

I’ve been running it (heavily) since it came out and have had zero problems so far on both computers (the new 2013 MBP i7 15” 16GB and late 2012 Mac Mini i7).

Running three screens and it works like a charm! :)

2441 posts
  • Has been a member for 5-6 years
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred between 100 and 199 users
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
digitalimpact says

It’s been slow since day 1 with Mavericks and I see many more people online, with rMBPs, that are also complaining about mostly the same stuff I’m experiencing.

This was the first real issue with it, but Preview and beach ball – yeah, had those since I installed it, when it came out. I miss ML.

Something definitely is wrong, but maybe I’m just “lucky”, as I also see my iPad 4 is slower since iOS7 (iPhone is just as fast, though)... oh well… reinstall, I guess.

2263 posts Bird is the word..
  • Elite Author
  • United States
  • Sold between 250 000 and 1 000 000 dollars
  • Has been a member for 6-7 years
  • Referred between 200 and 499 users
  • Bought between 100 and 499 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
+3 more
jonathan01 says

Apple issued a notice stating there are issues with certain external hard drives manufactured by Western Digital and / or Lacie – if you google this I’m not sure if it’s possible to gain your data back but it appears to actually be an issue with the software provided by WD and also Lacie not Mavericks.

Here’s an article that may help:

http://blogs.computerworld.com/mac-os-x/23082/troubleshooting-external-drive-data-loss-os-x-mavericks

haven’t seen any issues here at all on our macs.

2441 posts
  • Has been a member for 5-6 years
  • Exclusive Author
  • Europe
  • Bought between 10 and 49 items
  • Referred between 100 and 199 users
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
digitalimpact says

Thanks Jonathan,

I knew about that issue and I am indeed running a WD external drive. However, I did not install the software for it (I never do that), so I don’t think that’s the issue.

What always bugs me is how Apple always releases software/update with minor-to-significant bugs. External drive software is unrelated, yes, but there are so many little, stupid bugs, that are always present in initial releases, be it OS X or iOS. How they can create such complex stuff, but release it with stupid, obvious bugs, I’ll never understand.

5391 posts
  • Australia
  • Bought between 100 and 499 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
Australia says

I posted this a couple of weeks ago, shortly after I installed Mavericks.

Now Transmit, doesnt FTP automatically .. well it kinda does… but i will explain.

I save in Sublime , I see the file activity in transmit, but nothing happens .. I move mouse over ( hover ) transmit window, just hover ! And the file begins to upload !

Its friggin annoyin !!!!!!

631 posts
  • Football Contest Participant/Runner-up
  • United Kingdom
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Referred between 50 and 99 users
  • Bought between 100 and 499 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
+1 more
UBLThemes says

I posted this a couple of weeks ago, shortly after I installed Mavericks.

Now Transmit, doesnt FTP automatically .. well it kinda does… but i will explain.

I save in Sublime , I see the file activity in transmit, but nothing happens .. I move mouse over ( hover ) transmit window, just hover ! And the file begins to upload !

Its friggin annoyin !!!!!!

Your lucky, cuteftp stopped even opening for me, so I purchased Transmit which I am impressed with.

It uploads and syncs fine for me.

Try removing and installing again, it may have been corrupted slightly.

2263 posts Bird is the word..
  • Elite Author
  • United States
  • Sold between 250 000 and 1 000 000 dollars
  • Has been a member for 6-7 years
  • Referred between 200 and 499 users
  • Bought between 100 and 499 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
+3 more
jonathan01 says

Yup same here use transmit all day everyday and zero issues – as mentioned I would simply remove and re-install possibly.

5391 posts
  • Australia
  • Bought between 100 and 499 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
Australia says

Remove Transmit ? and try again ?? or Mavericks…

Hoping you suggest Transmit lol

by
by
by
by
by
by