2 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
Tom030 says

Hi,

I have big trouble since some days. I was installing the wordpress theme rokko to my wordpress(3.1) and was activate it. After this only the permalinks for the posts are working.

Links for categories and tags doesn’t.

So I was installing a new blank wordpress.. and was trying this again… the same problem. If I activate an other theme (I was trying it with 10 themes) – >>>> it works <<<

BUT NOT WITH rokko theme.

You can see it at http://www.devilweb.de

It is the same if i use:

/ year / monthnum / day / postname /

or

/ year / monthnum / day / postname /

... nothing works.

HAS ANYBODY AN IDEA PLZ ?

3007 posts
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Bought between 1 and 9 items
  • Elite Author
  • Europe
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 100 and 199 users
+2 more
duotive says

1. probably has nothing to do with the theme
2. best thing would be to contact the author in the themes comments section

2 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
Tom030 says

1. probably has nothing to do with the theme…

Normaly I agree but when you see that it works with every of 10 themes but not with the rokko theme, then…

So will search for the contact

962 posts
  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Ireland
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
EireStudio says

1. probably has nothing to do with the theme…

Normaly I agree but when you see that it works with every of 10 themes but not with the rokko theme, then…

So will search for the contact

If you need help, email me your ftp details, free for a bit

548 posts Themes and Graphics
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Author had a Free File of the Month
  • Bought between 100 and 499 items
  • Elite Author
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Europe
  • Exclusive Author
+4 more
Bebel says

Hi,

I’m the author of Rokko. The categories work just fine for us (http://wordpress.thebebel.com/multi/rokko/category/blog/ ) – maybe it will help if you go to your wordpress backend -> settings -> permalinks and save it again to flush the rules.

If that doesn’t help, try to remove the .htaccess file from wordpress (in the main directory of your wordpress installation) and re upload it again.

Cheers
Bebel

by
by
by
by
by
by