Portfolio thumbnails (featured images) are not showing on the page anymore Elitist theme

6 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 1 year
  • Has collected 1+ items on Envato Market
  • Located in United Kingdom
mihaicrisan says
Hi guys , My portfolio with thumbnails pages are not working anymore, i created a few portfolios like men, teen, women…, and they were working fine, but i removed them from the menu for a while and now when i added them back to the menu they are not working anymore, it shows like is loading all the time. I noticed that if i reset the page, it shows for a fraction of a second the images . http://oakleymodels.co.uk/portfolio/

Please help

158 posts (-_(-_-(-_-)-_-)_-)
  • Has referred 100+ members
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
  • Has collected 10+ items on Envato Market
+4 more
Skywarrior says

Have you tried by contacting the author? :)

906 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 6 years
  • Has sold $1,000+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
Marvidude says

Hi! This is a general ThemeForest forum. For product-specific support or Queries, contact the author of that theme through their profile page or their support forum . You can find the support forum link as well as the profile page by clicking the author avatar on the product page. Thanks!

6 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 1 year
  • Has collected 1+ items on Envato Market
  • Located in United Kingdom
mihaicrisan says

Thank you, I did that but no help until now.

by
by
by
by
by
by